90% mają instytucje dużo czasu w oczekiwaniu na wzrosty może mieć dla nich mniejsze znaczenie a mogą sobie podobierać od niecierpliwych. Chyba nikt kto kupował te akcje nie liczył na wzrosty w najbliższych tyg a nawet miesiącach. Pozdrawiam cierpliwych
kupowały instytucje ryzykujące nie swoje pieniądze ale pieniądze klientów Spółka wpisuje się w modny trend więc łatwo było zakup uzasadnić Mali inwestorzy jeszcze się chyba nie połapali o co chodzi i myśleli, że po takiej redukcji złapią jakąś górkę 20% i wyjdą z niewielkim ale jednak plusem. Ale górki nie ma, i nigdy nie będzie. I moment w którym każdy z osobna będzie to sobie uświadamiał będzie momentem kolejnych zjazdów. Także dzisiaj skromnie w dół, bo póty ceny póki nadziei.
Ja mam ustawione "kupuj" na 53 zł. Zastanawiam się ile będę czekał. Bo naprawdę chętnie bym coś zaryzykował i namawiałem do tego innych. No ale jak zobaczyliśmy wycenę to mieliśmy banana na twarzy.
Zacznie spadać, jak ludziom odechce się kisić, więc już niedługo, bo rosnąć to nie ma pod co. Ale z was naiwniaki, że to kupowaliście w IPO po takiej cenie, tylko pogratulować zachłanności, bo pewnie myśleliście, że wzrośnie do 300. Nie wszystko, co jest w IPO warto brać i się tego nauczcie :)))