Dnia 2021-04-20 o godz. 12:09 ~LL napisał(a): > Równia pochyła z 14 na 5 ------------------------------------- Może i tak, ja jednak będę kupować, nie jakieś wielkie ilości ale chętnie te kilkaset akcji w widełkach 5-6,5 przygarnę. Fundamenty się zmieniły mocno na plus od zeszłego roku więc ja nie widzę podstaw do wyprzedaży no ale jak już tak chcą sprzedawać to trudno. Ja mam czas bo kupuje to na IKE wiec co najwyżej będzie ciężej na starość jak nic z tego nie wyjdzie ;)
Troszkę szokujący tak duży zjazd zarówno u nas jak i w US, w takich sytuacjach zawsze pojawia się nawracający ból z powodu: "dlaczego nie sprzedałem choć polowy wcześniej, mógłbym teraz odkupić dwa razy tyle". Dopiero co na MLSS miałem kilkadziesiąt procent zysku a dziś mam pozycję na minusie niestety, bez żadnego negatywnego komunikatu, bez krachu na szerokim, ot tak spadło ponad 50% w miesiąc, przykra sprawa.
dodruk, wyniki i ten śmieszny komunikat, że w firmie się nic nie dzieje, to powody, a zwłaszcza ten komunikat, jak CDProjekt z planem na 2021, powiedzieli że nie mają planu i poszło .... Pozdrawiam cierpliwych