• Wyczyścili komuś stop lossy Autor: ~Codfather [83.23.119.*]
    Było zejście na 46zł.
  • Re: Wyczyścili komuś stop lossy Autor: ~Tomek [5.173.241.*]
    To nie czyszczenie. Animator zgarnal wiekszosc plus kilka osob ustawionych po pakietach 20-50 szt
    Akurat obserwuje arkusz regularnie. Zobacz ze zostalo jedno zlecenie a reszta to wszystko dzisiejsze. Ktos chcial sprzedac akcje. Moze mial nadzieje, ze sprzeda drozej bo z ukrytego sie ktos uaktywni ale niestety. Dlatego nie rozumiem. Moze zyciowa potrzeba na gwalt inaczej zacisnalbym zeby na trzy miesiace i poczekal na zmiane kierunku. No ale to nie ja sprzedawalem wiec nie wiem co autor mial na mysli.
  • Re: Wyczyścili komuś stop lossy Autor: ~Akcjonariusz [5.184.229.*]
    Szczerze to szkoda wchodzić i analizować co się dzieje na spółce, bo tu się nic nie dzieje szkoda nerwów albo stracimy albo zarobimy... Drugiej spółki z takim marazmem chyba nie ma na NC, proponuję na 3,4 lata odpuścić i te fora i komentarze... Zamrożony kapitał na parę lat ale zysk kiedyś przyjdzie... Pokaźny... Buy and Hold...tyle w temacie... Pozdrawiam cierpliwych...
  • Re: Wyczyścili komuś stop lossy Autor: ~Tomek [5.173.241.*]
    Slabo sledzisz spolki. Jest bardzo duzo spolek w ktorych obroty sa na poziomie kilka tys dziennie. Carbon do nich nie nalezy.
    A analizowac wlasnie nalezy zeby wiedziec po ile dokupic jesli ktos chce pakiet powiekszac. Lub oczywiscie sprzedac ale naprawde nakladam ze ci co mieli sprzedac juz to dawno zrobili jak bylo juz kilka razy ponizej 60.
    Kapital dla ciebie jest zamrozony. Dla mnie on pracuje zgodnie z moja strategia ktora przyjalem kupujac akcje spolki. Kwestia percepcji.
    Uwazam ze nie trzba bedzie czekac tyle czasu na pokazne zyski. One beda znacznie wczesniej.
  • Re: Wyczyścili komuś stop lossy Autor: ~Wowa [5.184.52.*]
    Produkt się finalizuje,jesteśmy na ostatniej prostej.Będzie jakośč z najwyższej półki,będzie sprzedaż,przyjdą zyski.Dopieszczane są szczegóły.Zespół pracuje nad tym żeby wszyscy byli zadowoleni,zarówno użytkownicy jak i inwestorzy.Jesteśmy na początku ekspansji.
[x]
CARBONSTU -2,91% 2,00 2026-05-13 14:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.