Też powoli zaczynam mysleć, ze może JRH... bo po co Januaremu dwie ASI - na głównym i na NC? Tylko teraz pytanie - czy jeżli JRH to to dobrze czy to źle? Patrząc na "debiut" Saule na Blumerang już nie wiem co może spowodować wzorsty kursów na jego spółkach :(
To , że JRH to bardzo dobrze bo cena akcji się zrówna z ceną akcji JRH. To , że teraz kurs JRH stoi w miejscu to bym się nie martwił. JC działa nie szablonowo. Kurs na Jego wszystkich spółkach jest pilnowany. I nawet jak będzie najlepsze info.a kurs ma stać w miejscu to będzie stał.Wystarczy spojrzeć na Blumerang , króry obejmie Saule o którego akcjach każdy marzy a jest dzisiaj i był wczoraj na dużym minusie . Na każdej innej spółce kurs by co najmniej poszybował po takim info. na 30 zł. Ale na każdej innej spółce roiło by się od spekulantów i amatorów szybkiego zarobku.Na wszystkich forach spółek JC spekulanci klną i wyzywają JC tylko dlatego , że to on decyduje o tym kiedy kurs ma poszybować do góry a nie oni. . Zawsze jest to w najmniej oczekiwanym momencie.JC w ub. roku Mówił , że w połowie 21r będzie chciał aby JRH było na rynku głównym. Myślę , że właśnie wejdzie przez przejęcie Imperio.Ale to tylko moje domysły.