... czy jutro stanie się groszówką? Ja ustawiam się na 0,6. Na 0,9 za wysokie ryzyko, bo to że spadać będzie nadal jest PEWNE, jak tylko zjedzie poniżej złotówkę.
Naganiaczu nie będę ci tłumaczył rozgrywki na papierze poczekamy zobaczymy kto miał rację , mi też jest na rękę aby balast oddał akcję i wszystko w tą stronę zmierza, . Pisz posty i rób czarną robotę bo za to Ci płacą
Dziś obrót dużo mniejszy jak wczoraj. Widać jak na dłoni, ze akcjonariat nastawiony na Saule oddawał. Ciekawe dokąd dojedziemy na tym zbiciu kursu, a później na jakie poziomy będziemy mieć odbicie :)
Zwiększajcie ciśnienie to zobaczycie późniejszy efekt, ja wiem ile jest warta ta spółka ale nie naganiam na wzrosty bo to nie ten czas ale coraz bliżej
Kolego miej nadzieję. To jest giełda. Przypominam nie dla kredytu.,nie dla oszczędności., to ma być kasa tak o, taka po której nikt nie będzie płakał. A takich dużo na forum.
dziecko moszna vel łoś, do szkoły chodzić nie musi, ma zajęcia online to klepie te głupoty całe dnie haha oj dzieciaczku, ty nawet śmieszny nie jesteś, a raczej żałosny :)