Na podstawie § 3 ust. 1, § 3b ust. 1 oraz § 5 ust. 1 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia wprowadzić do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect następujące akcje zwykłe na okaziciela spółki
BLIRT S.A., o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda:
Kolarze maja powazne klopoty zeby odkupic akcje przed ruchem w gore, a czasu coraz mniej. Widze na arkuszu jak sie mecza i maja sporo konkurencji do zakupow. Dlatego chodza po scianach :) Nie widze nowej emisji. Gdyby byla, to mialaby serie P, a serie ktore wymienia sympatyczny kolega z tego watku byly 8 lat temu, a i to sie nie zgadza. W linku macie wszystkie emisje jakie mialy miejsce, nie ma nowej. Ale swoja droga zwiekszenie freefloatu nie byloby takie zle. Przejrzalem sobie wpisy kolegi jarjarecki i pisal tu juz wiele ciekawostek, na przyklad o zblizajacej sie upadlosci Blirta :))) Tym spokojniej czekam na odbicie ale rozwazam ustawienie dzisiaj malych zakupow ;) Takze, milego dnia wszystkim.
Kuba przypomnij kiedy pisałem o upadłości Blirta bo ja sobie czegoś takiego nie przypominam. Nie rób ze mnie trolla. Info o emisji skopiowałem z aplikacji GPW . Nie miałem zamiaru wywoływać negatywnych nastrojów na forum, chciałem tylko udostępnić tę informację dla czytelników forum. Wiadomość była datowana na 19.04.2021 więc byłem przekonany że emisja miała miejsce teraz. Jeśli wprowadziłem kogoś w błąd to przepraszam.
Wklejasz cos co ma 8 lat, a podawane teraz jest manipulacja, trolowaniem. Od wczoraj milczysz, mimo niejednej prosby o link. Dzieki za wyjasnienie, jesli mozesz to prosze wklej link albo napisz dokladniej gdzie to info, to by rozwialo watpliwosci. To nie jest pierwsze lepsze info tylko informacja cenotworcza, ktora wisiala tu przez cala sesje, zeby okazac sie wprowadzaniem innych w blad.
Znajde ten post, mial tytul w stylu "To juz koniec, Blirt czeka upadlosc?" i byl z listopada 2020 w czasie korekty po rajdzie 900% i rekordowych zyskow Blirta, ip / nick sie zgadza, ktos Cie tam pyta ile Ci placa za naganianie na spadki. Jesli to nie Twoje to daj znac i na pewno Cie przeprosze.
Aplikacja GPW - profil spółki Blirt - zakładka wiadomości. Zrobiłem screena, jak ogarnę jak go tutaj wyrzucić to wrzucę. Co do posta o upadłości to przekopię forum i sprawdzę. Nigdy złego słowa na firmę nie pisałem, czasami narzekałem że cena akcji leci w dół i tyle.
Znalazłem post o upadku Blirta. Nie byłem jego autorem. W komentarzu do wpisu osoby która pisała o zwiększeniu dochodów Blirta napisałem : "obyś się nie mylił" i zostałem uznany za trolla. Mój komentarz został odebrany odwrotnie do moich intencji. Co do wrzutki z emisją, myślałem że każdy zainteresowany szybko sobie znajdzie pełny tekst. Nauka na przyszłość : 4 razy zastanów się co i jak piszesz.
Jarjarecki nie znamy sie, ale z jakiegos powodu wierze, ze jest jak mowisz (z tym watkiem z listopada) i w tej sytuacji za powolanie sie niego przepraszam. Ja tez sie myle, mam nadzieje, ze puscisz to w niepamiec. Twoj wpis z wczoraj wisial caly dzien, ludzie szukali, pytali i generalnie Mj napisal wyjasnienie, bo czesc zaczela czytac Twoj wpis jako info o nowej emisji. Jesli tylko sie da to warto dawac linki. A sprawdzanie 4 razy co sie napisze, mi tez sie przyda. Dobrej nocy.
i dodam tak na oko nie che misie zaglądać w kalendarz jeżeli kadra ju zje ma to chyba dziś ewentualnie jutro mogą sprzedać bo okres zamknięty 30 dni przed raportem czyli od 10 maja wstecz