• nie myślałem Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    że zobaczę to jeszcze 6 z przodu, widać co niektórzy już coś wiedzą odnośnie raportu
  • Re: nie myślałem Autor: ~aaa [77.245.240.*]
    watpie, nie kłam
  • Re: nie myślałem Autor: ~maro66 [145.237.4.*]
    a ty jesteś aaa, czy perspektywy??.
    Może dla wiarygodności zostaniesz przy jednym nicku.
    Napisałem post tylko i wyłącznie po dość dużym spadku i przebiciu 6 zł w dół.
    Nie mam ŻADNEJ TAJEMNEJ WIEDZY, odnośnie raportu, ale bardzo często bywa, że "duży" ma lepsze informacje od takiego małego inwestora jak ja i jak spada, w/g mojej oceny znacznie, to mogę podejrzewać, że z raportem będzie coś nie tak.
    Z naciskiem na podejrzewać a nie wiedzieć!!!
    Jakoś zniknęli wieszcze od super wzrostów ma , lu, luginio itp
  • Re: nie myślałem Autor: ~luginio [85.221.158.*]

Kolega lubi sobie pomarudzić i "dorobić" teorię spiskową ;)

Za jakieś 2 tygodnie LUG poda wstępne wyniki za Q1 i będziemy wiedzieć jak wykorzystali pierwsze 3 miesiące roku.

Perspektywy rynkowe są oczywiste - będzie wynik będą wzrosty.
  • Re: nie myślałem Autor: ~maro66 [145.237.4.*]
    raczej nie marudzę a staram się być obiektywny, jak żywo jestem zainteresowany wzrostem.............. a kolega widzę fruwa w chmurach. A ostatnie spadki, to oczywiście w oczekiwaniu na rewelacyjny wynik za I kw??.
    Gdyby kolega nie zauważył to spada już od 10 zł.
  • Re: nie myślałem Autor: ~luginio [85.221.158.*]

spadło z 10 na 7 - na pewno ktoś wie coś więcej ;)

Na spółkach o relatywnie niskiej płynności, zmiany kursu wywołują decyzje pojedynczych inwestorów. Ktoś uznał, że dość zarobił (dość się naczekał), inny, że znalazł "lepszą" spółkę a jeszcze inny sprzedaje by mieć kasę na podatek itd. Liczba kupujących jest ograniczona.

Dopiero informacja o wynikach może zakończyć obecną korektę - warunek jest jeden: wyniki muszą być dobre.

[x]
LUG 13,75% 1,82 2026-05-05 14:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.