Dnia 2021-04-19 o godz. 13:59 bialoczerwony1972 napisał(a): > Rynek??? Haha. To rynek wystawił prawie 2k PKC na PLI? > > Pijesz od rana w poniedziałek? :)
Tia.... W sumie fundy to też rynek tyle, że nie zawiedzione a pewne swego ale skoro nie czaisz w co teraz tu się gra to ja cię uświadamiać nie mam zamiaru :) Gdy przyjdzie właściwy czas sam się przekonasz :)
Mnie uświadom. I tak zrobię swoje , ale jestem dość ciekawy twojej opinii. Ja stawiam na 25 powolne spychanie. Wtedy zacznę mocno kupować . Na razie lekutko 400 sr 30,45
hehe, dokładnie tak b-cz bo fundów nie denerwują te fluktuacje i nie gapią się tak jak my w notowania mając i akcje i kasę swoje lody tutaj kręcą zapewne wiedzą kiedy i ile procent chcą sobie portfel skapitalizować a ulica czaka jak zwykle...
Ciebie nie muszę. Jak widzę czaisz bazę, że to nie zniecierpliwiony rynek tylko... Myślę, że po 25zł to nie tylko będziesz kupował. Po zakupach nie zapomnij podziękować dla TFI RB :)
Dnia 2021-04-19 o godz. 16:48 bialoczerwony1972 napisał(a): > @czteryk > > Ciebie nie muszę. Jak widzę czaisz bazę, że to nie zniecierpliwiony rynek tylko... > Myślę, że po 25zł to nie tylko będziesz kupował. Po zakupach nie zapomnij podziękować dla TFI RB :)
Możesz bardziej po polsku napisać, bo nic z tego wpisu nie idzie wywnioskować.
kolegom chodzi o to, że fundy spuszczają trochę akcji by wywołać panikę wśród leszczy, na której cena spadnie jeszcze niżej, po czym rozpoczną sobie spokojne dobieranie...