Kolega chyba kiedys na starward probowal tlumaczyc ze kapitalizacja z kosmosu i przeplacaja za papier ale nie chcial nikt sluchac. Dziwie sie do dzis kto to bral. Tutaj jestem w szoku ze lapane dzis bylo po 2.5, nawet mi zal troszke ze sie nie ustawilem. Jednak kto rano wstaje...
Z kolei na Ovid mamy niedawna informacje o wejściu funduszu , ktory na pewno nie zawital tu aby zarobic na przyslowiowe waciki . Spolka z niewielka kapitalizacja , patrzac po konkurencji z Nc i Gpw . Gra z ogromnym potencjalem na sukces w rozgrywce multiplayer
Uwazam , i pewnie wielu sie z tym zgodzi , ze takie perspektywistyczne spolki nalezy trzymac i dobierac na korektach .
Do dzisiaj mam kilka spolek kupionych 4-5 lat temu i poki co sie na tym nie przejechalem , pomimo ze po drodze byl niezly rollercoaster.
Słusznie. Mam podobne podejście. Tu akurat potencjał jest niekwestionowany. Ale skoro All In Games nawet wyciągnęło wniosku z porażki komunikacyjnej i właśnie wydali pierwszy filmik CEO Piotra Żygadło w ramach cyklu relacji inwestoekishch, czym przecięli ciszę w eterze pogrążającą jeszcze bardziej kurs Spółki, to tutaj też jestem pełny optymizmu. Ovid tez musi zacząć utrzymywać dobre relacje inwestorskie i powinno być naprawdę dobrze na LT.
O kolege tez kojarze z AIG wlasnie. No tutaj jednak na szczescie emisja przeprowadzona w duzo bardziej ludzkich warunkach niz na AIG, polityki komunikacyjnej bym nie porownywal, bo to jednak producent, a nie wydawca i pracuja nad dwoma tytulami, AIG wydaje kilka. Co do samej komunikacji to dla mnie wazne jest to co ma wplyw na kurs nawet jesli nie jest komunikowane do inwestorow. Farm51 mial jesienne wybicie bez zadnego espi i nie mam nic przeciwko takiem scenariuszowi tutaj. Pozdrawiam