• gazeta prawna o EKOPARK Autor: ~energetikos [95.40.251.*]
    heh.... zarypisty wywiad z preziem w gazecie prawnej... pod wrażeniem i w oczekiwaniu na nieuchronne up.... myslałem że dwie cyfry tu będą jesienią a tu mogą być w każdej chwili....
  • Re: gazeta prawna o EKOPARK Autor: ~lmi [37.47.96.*]
    Co tam piszą?
  • Re: gazeta prawna o EKOPARK Autor: ~energetikos [95.40.251.*]
    heh... generalnie fajny wywiad głównie przygotowywanej ekspansji ITK inteligentnych terminali.... wygląda to imponująco bo produkt mają razem z finansowaniem i własnym systemem PIM co to podobno zamiecie konkurencję... musi stać za tym duuuży miś bo robi to wrażenie.... poczekamy to się dowiem a tymczasem coś tam sobie dziś znowu skubłem ale nie ma dawców.... nie wiem czy czekać czy łupić po pkc.... ot dylemat....
  • Re: gazeta prawna o EKOPARK Autor: ~lmi [37.47.96.*]
    Ja Ci nie będę doradzał. Każdy sam decyduje o pieniądzach.
  • Re: gazeta prawna o EKOPARK Autor: ~Energetyk [37.47.105.*]
    Ććć bo ulica się dowie
  • Re: gazeta prawna o EKOPARK Autor: ~energetikos [95.40.251.*]
    heh... wiadomo że o pieniądzach każdy sam... kto wszedł w ekopark ma jakąś wiedzę nabytą czy przypadkiem czy mając związek z formą.... ja skupuję już od jakiegoś czasu zaczynałem około 2 zł i chciałem przebić na 4-5... jak już kupiłem to zacząłem więcej szperać.... teraz zamiast sprzedać uśredniam ciągle w górę... heh... zwykle uśredniałem w dół... myślę że podaż zacznie się powyżej 10 zł pojawiać a większa powyżej 15 choć i to nie takie pewne... kto trzyma papier jest spoks tu będzie ważył każdy tysiak akcji tyle co fajna fura... a przez brak podaży strach robić kółka bo można zostać na peronie... ciekawa sytuacja w takiej jeszcze nie byłem to se dywaguję... ot co....
  • Re: gazeta prawna o EKOPARK Autor: ~Energetyk [37.47.105.*]
    Ja podobnie. Liczę na to że kto wszedł w zeszłym roku to nie będzie żałował 2022. Trzymam kciuki żeby plany przystanków wypaliły. Kto ma choć trochę zamiłowania do nowych technologii to wie ile warte są innowacyjne pomysły.
  • Re: gazeta prawna o EKOPARK Autor: ~energetikos [5.174.155.*]
    heh... geniusze od marketingu się obudzili.... wywiad z preziem jest na fb... heh dlaczego go ukrywali tyle dni?..
[x]
EKOPARK 0,00% 7,05 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.