jeszcze chyba nie. za mało sie pisze na forum, dopiero wolumen ruszyl. mysle ze wzrosty dopiero przed nami... mamy wiele oporów ale vol na poziomie 25-50k dziennie wywinduje kurs o pare % ;)
No bo skąd ma być jakiś wielki wzrost po mało istotnych info. Oldboy nagadał głupot i co myślicie, że poleci do góry od samego zaklinania rzeczywistości? Nie ma co się podniecać tylko zastanowić skąd się wziął popyt. Schemat się powtarza jak już przy kilku spółkach pracujących nad nowymi technologiami. Już wiadomo, że ktoś zbierał akcje z rynku przez dłuższy czas po niskiej cenie. Ostatnio wydażyło się coś co wyjdzie za kilka miesięcy tj. kontrakt, przejęcie lub duże wejście inwestora. Ktoś już ma to info i zbiera cierpliwie. Także trzeba spokojnie czekać.
ja sie zgadzam z Ali___ - kilka wysokich swiec z rzedu, przy ogromnym wolumnie, pod info ze znalezli posrednikow..
Nie zycze spadkow,bo kibicuje spolce,ale na 100,- to nie wiem czy wystarczy
Warto przypomnieć, że kurs dojechał do poziomów ~200 zł na fali newsów o nawiązaniu współpracy z Ważnymi Personami i negocjacji z Bardzo Dużymi Firmami. Prawie 4 lata od debiutu giełdowego, 6 lat od powstania, realnych przychodów wciąż brak.
Nie chcę być negatywny, sprzedaż takiej technologii nie jest zadaniem prostym, ale 3 lata temu też mieliśmy podobne newsy kiedy do rady doradczej dołączył człowiek z zarządu Intela i od tamtej pory więcej o nim nie usłyszeliśmy. Podobnie jak o pomyślnych testach próbek wydruków przesłanych do Bardzo Dużych Firm.
Dopóki nie pojawi się realny płacący partner, nie ma tu raczej potencjału do wzrostu, raczej stagnacja i powolne osuwanie kursu.
Co Ty wypisujesz? Kolarze to nie wchodzą na spółeczki co mają taki mikry obrót. Co to jest 1,5mln ??? Nic. Kolarze wejdą jak tu będzie 10+mln obrotu. Taka płynność nie da nic zarobić.
To byś się zdziwił, czasami zdarza mi się pokręcić kółka. Tego typu spółka ze stosunkowo niską kapitalizacją, niewielką płynnością i małą ilością akcji w FF nadaje się idealnie bo daje ładne stopy zwrotu podczas incydentalnych wystrzałów
Nie liczę na żadne rewolucje w tej firmie. Mam akcje od pół roku to gdy wszystko rosło tutaj zawsze na biało ewentualnie czerwono, nigdy zielono. Prognozuję powrót do bazy