Przyznam się że mi się podoba.Choć nie znam się na architekturze i nie wiem czy to się wpisuje... w krajobraz))))
Ale czuć powiew fantazji.My Polacy potrafimy.... marzyć?
Wróciłaś czy tylko prewencyjnie jeden post?
A jak Śmich20 się wpisuje w krajobraz,no nyndza absolutna.Wall Street szczyty,Daxy Cacy i inne wynalazki wszystko pompowane nielimitowanym dodrukiem,teraz już rządy nie muszą się kryć? trzeba (T)"ratować" gospadrkę,celem wykupienie wszystkiego pieniądzem bez pokrycia,to kiedy jest śmieszne,to jest jak Monopoly.... ))))
Zbieram tylko moje stare zabawki, A to mi wapdło przypadkiem. Konkurs w Portugalii, ale jakby nie było ten sam półwysep co Twój :))) Faktycznie, teraz można kupic duuuuzo rzeczy. za bezcen.... Chyba nie było takich okazii ze 30 lat :)))) Zagrałam w Jackpota. Może sobie tez coś kupię, albo moze lepiej nie wygrać???/ Bo na co niby ja bym się miała zdecydować :)))))
to okno psuje naturę i pokazuje jak daleko człowiek może ingerować w coś, co powinien respektować. Ma przeto ważną funkcję - ukazuje pustkę i próżność ludzkiego zwierzęcia. Se takie okna w głowie powinni wstawić