Dnia 2021-04-16 o godz. 11:56 ~Bolek napisał(a): > nieźle to wygląda , tylko ten Michał taki napalony :)
Przyjrzyj się wykresom, obrotom i free float, nie ma tu żadnego naganiania, spółka ma nowy okres przed sobą i będzie rosła, aktualnie masz cofniecie bez obrotu więc jest okazja do dokupienia.
Nie jestem napalony tu trzeba mieć cierpliwosć z Q na Q mają mowe pomysly wiecej klijentow i nowe produkty . Jedna z tych spolek ktora jest w dobrym czadie i w dobrym miejscu . Jeszcze bardzo tania .
Spolka Inwestycyjna dla cierpliwych bedzie tu 2 cyfrowy wynik to pewne . A jak ktos chce spekulowac to w farmacje trzeba isć tam sa cuda
OK, widziałem wykresy i trochę poczytałem, to kwestia decyzji ile i kiedy - ja nie słucham nikogo z forum, bo wiadomo o co chodzi - nie chcę tylko niepotrzebnej blokady kapitału ,
Rozumiem ja mam podzielony portfel czesc na longa i czesc na strzaly . Wiem jedno że czasem cos urwiesz ale dlugoterminowo zawsze warto trzymac spółki rozwijające sie tu sektor jak i sama spólka bedzie wyceniana w przyszlosci 2 cyfrowo ja to wiem. Ale to lata doświadczeń . I jsk ktos inwestuje pieniadze na jedzenie i rachunki robi ruchy nie przemyślane.
Kazdy podejmuje wlasne decyzje.
TRZEBA ZASIAĆ ZIARNO I MIEĆ CIERPLIWOŚĆ . BO WIEKSZOŚĆ CHCE JUŻ ODRAZU A SAMI W ZYCIU NA CODZIEŃ MAJA 2 LEWE RECE
Ty wiesz że będzie dwucyfrowy kurs czyli bredzisz, trgo nie wie nikt.
Bierz pkc do 1zl uprzedz.
Gdybym wiedział ze bedzie 2 cyfrowy kurs to biorę ile leci.
Nikt poważnie inwestujący nie pisze że wie ile będzie.
Koleś już całe forum zaśmiecił, drukuje tymi dużymi literami dyrdymały same.
Gdybym wiedział że kurs będzie dwucyfrowy to byłbym bardzo bogaty. No ale on wie bo ma szklaną kule. A prawda jest taka że kupił troszkę akcji i ryczy jak większość kolkowiczów.