Supermarket przynoszący duże zyski sprzedany, pieniądze rozdane. Aktualnie pozostał mały stragan pod już nie swoim supermarketem, ale za to ceny najwyższe w mieście.
Dokładnie. Kaczki nakarmione, 140k towaru opchnięte na górce, mozna się rozejść na wiele miesięcy i tylko podziwiać. No chyba że ktoś właśnie skupił cały towar w mieście...;-)
Dnia 2021-04-16 o godz. 12:26 ~All napisał(a): > Czy Ty, Kolego chociaż wiesz czy się ta firma zajmuje? > Znasz ich projekty, realizacje????
@All jeśli to do mnie - to znam bardzo dobrze mniej więcej od 2002r... I wcale nie z okolic branży kart studenckich ale nieco obok. Po sprzedaży PeP i wypłacie dywidendy akcjonariuszom jedyny potencjał jaki widzę to spekulacja na fali postkowidowego run'u i inflacji. Ale to ma akurat każda spółka.
Jeśli wypłata dywidendy wynosi ok 26 PLN za akcje, a ktoś kupił akcje po ok 10,- PLN, to ile musi spasc jeszcze kurs aby mi się nie opłacało ryzykować???
Kosmita, ma jak zwykle rację! ale.... Ja nie liczę na gigantyczną, kolejną dywidendę, mam zaliczkę, wezme dopłatę i chociaż słabo liczę to wiem, ze nawet przy dużym spadku i tak jest ok, a firma sie przecież nie zamyka dzisiaj, nie ogłasza upadłości, może jak ktoś wchodzi tu na miesiąc i się cały trzęsie to może mieć nawet obawy ( zalecam melise).
Nie kwestionuję zdolności firmy do tworzenia nowych produktów, ale po świetnej sprzedaży swojego flagowego produktu jest teraz w środku konkurencyjnego tłumu takich firm jak np.Atende, Ailleron, Sygnity, PG soft i dużo innych rozpychających się i za plecami Asseco i Comarch.