• PRISON BREAK. Autor: ~vb [89.238.19.*]
    Oglądacie tę farsę ? Buahahahaaaaaaaa.
  • Re: PRISON BREAK. Autor: ~vb [89.238.19.*]
    Ponawiam.Hahahaaaaa.
  • Re: PRISON BREAK. Autor: him [83.29.83.*]
    Wyluzuj bo Ci usteczka popękają .....
  • Re: PRISON BREAK. Autor: ~vb [89.238.19.*]
    Normalnie porażka ten serial.
  • Re: PRISON BREAK. Autor: ~T-Bag [10.201.13.*]
    skoro dla Ciebie to porażka to jaki serial jest ok ? na wspólnej ?

jeden woli coca-cole inny jak mu nogi śmierdzą : )

nie pasuje Ci serial to pokiego grzyba ogladasz ?

Osobiście widziałem ten serial jak polsat jeszcze o nim nie myślał : ) a jak zaczął go emitować to kończyłem oglądać druga serie : )

Moim zdaniem jest świetny .... jęsli chodzi o seriale jankesów to jeszcze Rodzina Soprano była ok
  • Re: PRISON BREAK. Autor: barbarella30 [89.5.1.*]
    mam podobne zdanie.Ogladałam go juz dawno ale fajny był. Na koniec II serii trochę mnie wpieniało już to ich niesamowite szczęście ale ogladałam żeby nacieszyć oko tatuażykiem hehehheh

a Ty T-Bag straciłeś w moich oczach po puszczeniu tej rodzinki wolno. Zepsułeś swój image :-)
    : ) to fakt że ich fart moze drażnić : ) rodzinkę musiałem wypuścić .... bo wszyscy mysleli że ich zabiję : ) element zaskoczenia.... ogladałaś już coś z trzeciej seri? są już dwa odcinki ... ja pierwszy widziałem , drugi aktualnie ściągam : ) pozdrawiam
  • Re: PRISON BREAK. Autor: barbarella30 [89.5.1.*]
    nie wiedziałam że trzecia seria już leci... trzeba będzie poszukać w sieci chociaż traciłam już cierpliwość. T-Bag, mam nadzieję że w trzeciej serii poprawisz swój image po tej ostatniej wpadce. Pozdrawiam
    Tak jest od 17 września a 24 leciał drugi odcinek ... Polecam Aresa do ściągania jeśli chodzi o filmy jest szybki. Co do poprawy to może być ciężko ale postaram się nie zawieść : )
[x]
MBANK 2,22% 1 174,00 2026-05-11 17:00:00