Potencjał Ekipy doceniam, ale potencjału Tbulla już nie. 2 gry w tym roku?? :) Tbull w 3 lata nie może wydać jednej gry a ty tu o 2 grach do końca roku rozprawiasz..:)
Zgadza się ale akcja z ekipą jak wypali to wyprodukują jeszcze wiele gier. Specjalnie wybrali Tbulla bo na pewno była dobra oferta. Natomiast popyt może przerosnąć wszystkich oczekiwania. Jako ojciec nastolatków wiem jaki emocje wzbudzają w nich YT. Ja tam czekam. Dzisiaj ładna sesja. Dało się dobrać. Wsparcie ładnie zadziałało.
Kolego bez podniecenia.. Wiesz dlaczego Tbull mógł podpisać umowę z Friz-em??? Bo dal łapóweczke w postaci akcji Januaremu. A January zna dobrze Ekipę bo wprowadzał ich na giełdę. Więc nie opowiadaj że Friz Tbulla wybrał...On prawdopodobnie o Tbullu nie słyszał. Wracając do meritum. Nie wiem kto i kiedy może dla Friza grę wydać ale że to T bull to wątpię. Jeśli już na coś ich stać to na wzięcie obecnych gierek Tbulla i dodaniu logo Ekipy na głównym ekranie...
Też chętnie przytuliłbym za grosze pakiecik akcji z puli 874.834, dokładnie za 10 groszy i później sprzedał przy sprzyjających warunkach. A tu January z czapeczkami zarobi konkretną kasę, kosztem drobnych akcjonariuszy. Także tu rządzi cash, a nie wzniosłe cele, zaś naiwniaków golą z kasy bez skrupułów.
Grosze?? To nie grosze ponad 800 tyś akcji. Poza tym pazerność ludzka nie ma granic..Masz 1 tyś zł, chcesz 10 tyś, masz 100 tyś chcesz 1 mln itd.. To tak działa. A Januaremu nigdy dość. Zresztą zobacz w ilu on spółkach ma udziały?? 20 co najmniej. Niech każda coś fajnego zaproponuje i January jest zarobiony a potrzeby rosną.. Wracając do meritum. TBULL TO NAJWIEKSZA SCIEMA GPW KTÓRA NIE WYDAŁA NIC OD 3 LAT. I NIE WYDA..
Filantrop się znalazł. Po co tutaj siedzisz skoro spółka jest kiepska. Chcesz kupić taniej ok. Tam gdzie January tam jest kasa. Czy tego chcesz czy nie tutaj też kto ma odrobinę oleju w głowie zarobi. Wystarczy kupować i czekać. Żeby sprzedać taka ilość akcji musi być ruch a żeby był ruch musi być wydana gra. Będą dwie gry do końca roku ale a kurs 2,3,4... Razy wyżej niż teraz. Wystarczy jedna informacja.
Czekaj. Mi to samo pisali na arena pl, że trup. Długa konsola była nagle prawie 100% do góry. Cierpliwość skoro będzie trzeba wypuścić w rynek 800k akcji trzeba zrobić do tego warunki.
Tu nauka może kosztować dużo nerwów i kasy. Sam przeszedłem drogę z 30 zł do 10 zł za akcję i powrót na 20 zł. I teraz nie rzucam się na towar w postaci akcji tbl, gdyż zwyczajnie nie ma warunków. A patrząc na historię tbl, to raczej jeszcze poleje się krew. Zastanawia tylko, jak spełnią warunek 60 mln kapitalizacji w celu objęcia ostatnio przeprowadzonej emisji?
Jak spełnia warunek 60 mln kapitalizacji?? :) to proste. Kiedy przyjdzie odpowiedni czas pod koniec 2022r January wyłoży trochę kasy i skupi. Przy tych obrotach podbicie o 10 czy 20% to mały wydatek..Ale zanim to się wydarzy mamy ponad rok na to aby spuścić to na 10 zł. Zresztą January jest w tym mistrzem. Zobaczcie KBJ, Synerga itd.. Tam gdzie wchodzi JR jest zwała aby odkupić tanio..
Dnia 2021-04-19 o godz. 14:36 ~Onda napisał(a): > Filantrop się znalazł. Po co tutaj siedzisz skoro spółka jest kiepska.
jest paru którzy siedzą i obserwują .. po co ??
ja po to aby się uczyć, skrupulatnie zapisywać i zapamiętywać bo jeśli chcemy się uczyć to trzeba się uczyć od najlepszych ..
tu zarząd jest elitą w świecie manipulacji medialnych ..:) :) trudno znaleźć lepszych ... :) :)
przyjdzie okazja trzeba będzie ją wykorzystać ale inwestować w "toto" jakąś poważna kasę uważam za nieporozumienie, spółka w 100% spekulacyjna i tylko tak ją należy postrzegać ... poczekam na spokojnie na wyniki za rok 2020 o ile podadzą raport w terminie bo na tym polu też czapeczki potrafią na przykład zrobić odpis 2 mil o godzinie 23,50 :) :) i podać raport bez audytu biegłego :) :)