• uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~PREZES [185.125.227.*]
    Zalecam ostrożność na użytkownika piszącego z IP:

Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]

Znany jest z naganiania i mamienia leszczyny. Poczytajcie forum BMX jaki gość na pijar.

Obiecywał złote góry a skończyło się jak każdy widzi.

Jeszcze raz zalecam rozwagę bo giełda to ryzykowna inwestycja i można stracić.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~biszkopt [178.252.19.*]
    Co do osoby się nie wypowiem ale na tej spółce ryzyko jest znikome, szczególnie przy tej kapitalizacji i projektach.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~me_how [94.254.152.*]
    Rozsądny o IP podanym wyżej to podróbka prawdziwego rozsądnego, który w zeszłym roku był na forum BMX. Jakaś leszczyna niedoceniona miała ubaw dobierając do wypowiedzi słowa których nie rozumiał. A druga połowa leszczy nie odróżniła kopii od oryginału.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~WiesławaZkielc [37.47.238.*]
    Popieram. Ten gość to totalna porażka. Forum nadało mu ksywę nierozsądny_pawian. Na BMX naganiał od zeszłego roku. Moja koleżanka kupiła po 54 złote według jego rekomendacji i teraz jest praktycznie bankrutem. Tam gdzie gość się pojawia zawsze jest totalna rzeźnia. Zazwyczaj są to totalne syfy z obrotem na poziomie warzywniaka na wsi.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~WieslawaZkielc [37.47.238.*]
    Zapomniałam o jednej bardzo ważnej kwestii. W każdym temacie w którym pojawia się ów krętacz zawsze powstaną wpisy autorstwa miki i kilku innych podejrzanych osób, które oczywiście pieją za zachwytu nad wpisami tego krętacza. Powtarzam - w praktycznie każdym temacie. Są to albo jego kolejne wcielenia albo współpracownicy. Zauważcie, ze nikt normalny nie patrzy przychylnie na jego bredni ani tym bardziej nie wypisuje pochwał w stronę tej szumowiny
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Jak to dobrze widzieć starego Pinokia Prezesa, który kradnie cudze nicki i rozpowiada kłamstwa wyrwane z kontekstu. Nie ma doprawdy lepszego wskaźnika dla wzrostów tej, czy innej spółki. Faktycznie jak BMX chodziła w okolicach 30, Wasza aktywność była większa od wybuchów słonecznych. I teraz też chcieliście zawrócić kurs na 35, ale widać papier już nie w byle jakich rękach .To samo będzie na RDG. Zabolało Kolego, że prof. Lubiński zagrał wam na nosie i puścił dwa ESPI które nokautują spekulantów ??? No i te historycznie rekordowe obroty, a ponoć to taka niepłynna spółka wg Wiesławy z Kielc i jej koleżanki "bankrutki:. Obie jednak to chyba Gabryśka i Mariolka Paranienormalne, skoro trzymają cały portfel w jednym walorze i nie wiedzą co to SL.
    Ja Wam i tak paradoksalnie dziękuję, bo dzięki Waszym obrzydliwym i zakłamanym nagonkom na spadki jeszcze dobrałem trochę papieru. A tymczasem zadanie domowe do odrobienia. Policzcie sobie jak się wycenia wartość rynkową takich patentów jak te dwa dzisiejsze, a wtedy zobaczycie gdzie ma szanse dojść RDG. No ale do tego potrzeba więcej niż sześć klas szkoły powszechnej Kolego "Prezesie". Wam zostają już tylko kółka, jeśli jakiś niecierpliwy leszcze zechce Wam sprzedać. Tak jak piszesz, giełda to miejsce ryzyka, dlatego trzeba uważać i tutaj akurat się z Tobą w 100 % zgadzam.

• Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~Trol [83.27.194.*]
    O i pierdoła we własnej osobie. Ty gościu nie widzisz, że nikt tu nie nagabuje na spółkę. Mają po prostu dość twojego ględzenia.
    Naprawdę zaszyj się gdzieś na drzewie bo nikt tu nie potrzebuje twoich "mądrości"
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Poczytaj zakłamane historie swoich ziomków, jaki to niby syf bez płynności z tej spółki, nie poparte żadnymi dowodami. Płynność na NC to rzecz względna i zmienna, a resztę masz w raportach. Mnie twoje chamskie komentarze też nie obchodzą, ale dobrego imienia spółki bronił będę i nie pozwolę abyście okradali początkujących inwestorów na waszych kiepskich gierkach. A forum to miejsce publiczne i każdy może pisać kiedy chce i jak chce, dając świadectwo o sobie. Ty pokazujesz, że poza obrzucaniem błotem nie masz nic do powiedzenia. A ja dzisiaj zadałem już zadanie domowe. Policz ile mogą być warte wyniki obu dzisiejszych patentów. To jednak dla Ciebie za trudne gimnazjalisto.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~Ultra [83.27.194.*]
    Ty gości kompletnie nie nie kumasz. Nie widzisz ,że ludzie mają cię dość ? Jedyna osoba przekonana o twojej "wspaniałości" jesteś ty sam. Więc zabierz ją proszę i odejdź.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~me_how [37.248.172.*]
    Kiedy pisał prawdziwy rozsądny to jego wpisy miały sens. Ten jednak jasno napisał w pewnym momencie że już nie będzie pisał i po pewnym czasie pojawił się nieudolny naśladowca z wpisów powyżej. Jego wpisy są tak inteligentne i wyszukane jak wypowiedzi Ferdynanda kiepskiego. Totalna porażka której już się nie chce czytać. Zepsuł nick nic wpisami nie wnosi trzyma się sztywno porównań i nie potrafi nic napisać o przeliczeniu faktycznego zebrania papieru bo w porównaniu do oryginalnego rozsądnego pojęcia nie ma o matematyce.
    Kiepski to nazwisko, więc naucz się Kolego zasad ortografii, bo to są błędy na poziomie 3 klasy szkoły powszechnej. A RDG i tak się obroni, niezależnie od natężenia ataków trolli. Dzisiaj nikt, kto rozumie cokolwiek z ostatnich ESPI i raportów nie będzie Wam tego papieru sprzedawał poniżej 4,0. Jakikolwiek ruch możemy zacząć powyżej 4,0. To spółka na tzw. longa. Ale jak ktoś ma ADHD inwestycyjne to niech robi co chce ze swoim pakietem. To jego wybór, bo jego kasa. A zadań domowych z matematyki inwestycyjnej za Was odrabiał nie będę. Macie dane źródłowe w raportach RDG, metody i techniki wyceny patentów medycznych w internecie i spróbujcie sami odrobić to trudne zadanie. Jak się trochę spocicie, to docenicie wieloletnią pracę prof. Lubińskiego i jego Zespołu.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Nikt poniżej 4zł nie sprzeda ? I co pajacu teraz napiszesz ??? Właśnie dobrałem jeszcze - i to nie mało po ......3,40
    Grzeczniej Dzieciątko, już Ci kiedyś zwracałem uwagę na brak kindersztuby. Nikt rozsądny nie sprzeda, czego sam jesteś dowodem, a pomyśl że mogły się włączyć SL i nie tylko Ty jesteś taki mądry i kupowałeś po 3,4, bo towar poniżej 3,5 schodził jak ciepłe bułeczki z piekarni. Ja nawet zebrałem częściowo poniżej 3,4 ale nie mam w zwyczaju epatować wolumenami. Poza tym, każdy sam decyduje co chce zrobić ze swoją kasą, to jego sprawa. Mógł mieć coś lepszego na oku albo wolał nie mieć akcji na weekend, niektórzy tak mają w trakcie piątkowych sesji. Dlatego w ramach swojej infantylności nie podniecaj się tak swoimi sukcesami, bo inni mogą być lepsi od Ciebie. Obroty były całkiem spore, średnia sesyjna też niczego sobie. Mogło być lepiej, ale spokojnie wszystko w swoim czasie.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~doc [5.173.13.*]
    dzisiaj 2,8800 zł i tyle jeśli chodzi o Twoje wypociny i analizy.
    Tego pajaca dawno tu już nie ma !
    Ocho... Czyżby znowu swoje pie.....ty ogłaszał ? -  [5.173.225.*]
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~psychiatra [5.173.31.*]
    nierozsądny_pawian. Nie każdy potrafi się dorobić takiego nicka. Brawo.
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~Mario [45.87.184.*]
    To jest jakiś człek nienachalnie bystry
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~Kurt [91.132.139.*]
    Za to bardzo upierdliwy w swoim naganianiu
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~Mario [91.250.240.*]
    Dajcie dzieciakowi spokój. Widocznie ktoś go skrzywdził, może był ministrantem
  • Re: uwaga na Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*] Autor: ~psychiatra [5.173.154.*]
    Dnia 2021-04-16 o godz. 17:58 ~Rozsądny_Inwestor napisał(a):
    > Grzeczniej Dzieciątko, już Ci kiedyś zwracałem uwagę na brak kindersztuby. Nikt rozsądny nie sprzeda, czego sam jesteś dowodem, a pomyśl że mogły się włączyć SL i nie tylko Ty jesteś taki mądry i kupowałeś po 3,4, bo towar poniżej 3,5 schodził jak ciepłe bułeczki z piekarni. Ja nawet zebrałem częściowo poniżej 3,4 ale nie mam w zwyczaju epatować wolumenami. Poza tym, każdy sam decyduje co chce zrobić ze swoją kasą, to jego sprawa. Mógł mieć coś lepszego na oku albo wolał nie mieć akcji na weekend, niektórzy tak mają w trakcie piątkowych sesji. Dlatego w ramach swojej infantylności nie podniecaj się tak swoimi sukcesami, bo inni mogą być lepsi od Ciebie. Obroty były całkiem spore, średnia sesyjna też niczego sobie. Mogło być lepiej, ale spokojnie wszystko w swoim czasie.

Gdzie sie podziałeś naganiaczu? Na kupnie chetnych nie widać ale na sprzedaży full akcji. Wiem, że w weekendy nie piszesz ale odezwij, żeby dodać innym otuchy.
[x]
READGENE -1,97% 5,98 2025-10-30 10:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.