ile lat akumulujesz ?? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ale rób to dalej - bo ja próbuje wyjść już od roku ale z moim wkładem to nie każde 2% zrzucenie powoduje 20 -30% spadki masakra nie płynność jak tu wyjśc jak dzienny obrót 5 tys tygodniowy 25 tys licze że tacy jak TY odbiorą mój papier ....nie możliwe bo tylko gadacie nic nie kupujecie
nudy zbieraja dalej kto niecierpliwy nie sprzedaje wzrosty moga byza tydzen , miesiac , pol roku , rok a moze i za dwa , kto to wie kiedy ktos da sygnal ze trza jechac na polnoc , pozdrawiam zbierajacego z zarzadu
200mln ty pojecia o akumulacji nie masz.
Ludzie prawdę piszaca ty udajesz. Od złotowki wciskasz bajki jak to cudownie.
Kto normalny w bessie akumulowal papier po pompie na 1zl?
Przypomne wysmiewales realuzujacych zyski.
Kurs spadł na 0,5x potem podbitka na 0,8 a ty naganiales na wzrosty
Ale jak ci pisali ze to ubieranie spekulacyjne to zaklinales fakty.
Na zadnej spolce cie niema tylko tu wciskasz kit.
Udajesz ze jest super a nie jest
Ile to prezes wysypal w 2020 plus zarząd . Co ruch do góry to zrzut.
W milionach licz podpowiem ci.
Zobacz ile raportów, dziesiątki o sypaniu.
Po co to zaklinasz.
Zniechęcił inwestorów przez te sypanie, do tego płynność i cisgle spadki z korektami od miesiecy.
Misl byc skup i gdzie jestkupil troszkę wysypal ze 3 razy tyle.
Ty udajesz, placi ci ktos za to.
Tu tylko podbitki i łapanie okazji.
Po co te wza i brak realizacji pkt7???
I co maja to ludzie chwalić i udawac ze jest super.
Mowi ci cos elkop energy, sypanie, zawieszenie notowań i inne cuda, nie to się zainteresuj.
Olewanie i sypanie to urok tego.
Jak ktos ma z 200k to ma nielada problem wyjsc z tego.
Tak kazdy robi by wyjsc a kurs spada od 1zl,to po co naganiacie i zaklinacie prawde. I tak od 1zl.
Przyszlosc?? gdzie masz sypanie akcjami w milionach?
Gdzie masz info z wza odnośnie skupu, byl punkt, olali?
Czemu przez te sypanie uciekli inwestorzy?
Czemu oglasza skupa, zbiera 75k a wywala 290k?
Otworz espi i sprawdz od początku,co chwile sypanko.
Jak wyzej pisali. Mówi ci cos elkop energy czyli, sypanie, brak inf, zawieszenie notowań przez knf za to? Nic to wejdź na espi i zobacz.
Co mają wszyscy ściemniac jak wy ze jest super a zarząd wali jak walil akcjami.
I to uważacie za slyszne ze boili was prawda, toze ktos ma akcje n83 znaczy ze bedsie klepać zarząd po plecach i udawac ze ok. Wywalic niema jak duzej ilości.
Miała byc poprawa a skończyło się jak wcześniej
ok zobaczymy , nie mam tutaj zainwestowanego 100 procent kapitalu wiec biore tez taki scenariusz pod uwage , nie podobaja mi sie zagrywki prezesa z tym sypaniem i tutaj masz racje ... jak te umowy sa lipne to trudno a jesli nie to nagroda moze byc duza ... i ja pod to gram , jak bedzie jak zwykle rozstrzygnie rynek
No tu się zgadzamy aby to widzisz, tylko ze gdy próbuję się tu o tym dyskutowac trole etatowe zakłamują fakty.
Ktos podał infa z których wyszło ze wiecej wywalil niz skupil to zaraz go od klsmy.
Jakis nagon pisze ze 250k skupione a to blew.
Ostatnia podbitka na malym wolumenie i mielenie.
. Czy teraz skupil czy sypnol znowu nie wiemy, lada chwila termin infa jeśli zawarl transakcje to opublikuje.
Hileny, ale, 200mln to tu od górki atakuja każdego co zauważa negatywy. Trzeba zwracsc uwage na obie strony medalu. Zeby nie zostsc na hsku jak oni i cudowac.
Czekam na pozadna okazje by wyjsc
A jakim negatywem jest, że prezes sprzedał 280 tys w ustawionej transakcji.
Nie rzucił tego w rynek, to trwało 30 sekund.
Był prezes i był umówiony kupujący.
Zbił kurs tą transakcją?
W czym masz problem?
Ze firma się rozwija, podpisuje nowe kontrakty, idzie w nowe gałęzie?
Problemem jest to, że niewielu umie czytać raporty poza pozycją zysk netto.
W 4 kwartale zrobili sobie optymalizację podatkową upychając koszty, a na forum od razu wycie.
Ale nikt nie zwraca uwagi, że w bilansie 9 mln zawieszonych przychodów do rozliczenia.
Gdzie byłeś z merytoryczną dyskusją jak o tym pisałem?
Lepiej podbijać posty jakiegos skrzywdzonego przez życie Hehe i Hyhy
Wierzę w spółkę i akumuluję. Nie liczyłem na to, że o tej porze kurs będzie jeszcze tak nisko.
Teraz trzymam kciuki żeby się taki utrzymał lub nawet spadł bo z końcem miesiąca wyjdzie mi kasa.
I wtedy odbiorę pakiet od niecierpliwego ignoranta