• kto ma wywalac Autor: ~wujekdobrarada [5.173.120.*]
    dzisiaj rzez bedzie, wracamy na groszowki bo to nic nie jest warte buhahahaha
  • Re: kto ma wywalac Autor: ~Czesio [5.184.235.*]
    Wujku, za pół roku będziesz pisał: wracamy na 10 zł bo to nic nie jest warte buhahaha
  • Re: kto ma wywalac Autor: ~wujekdobrarada [5.173.120.*]
    predzej mi kaktus wyrosnie na 4 literach niz ten smiec kiedys przekroczy 6 pln nie mowiac juz o jakis innych poziomach o ktorych wy tu bajdurzycie.
    nie ustawiajcie sie frajerzy na kupnie bo juz niedlugo bedziecie mogli kupowac po groszu ten syf skolko ugodno buhahaha. radze zamknac, szczerze
  • Re: kto ma wywalac Autor: ~wujekdobrarada [5.173.120.*]
    kto pierwszy ten lepszy, buhahahahaha
  • Re: kto ma wywalac Autor: ~wujekdobrarada [83.26.166.*]
    ludzie ja was nie rozumiem - po co ustawiacie się na K i podbijacie sobie cenę? poczekajcie i ci co tu liczą na himalaje sami wam oddadzą jak nie będzie popytu po niższej cenie; czy to tak trudno zrozumieć????
  • Re: kto ma wywalac Autor: ~Czesio [46.134.81.*]
    Oj wujku, wujku..... gdyby nie ja to byś sam do siebie pisał.
  • Re: kto ma wywalac Autor: ~wujekdobrarada [83.26.166.*]
    to tylko świadczy ze pies z kulawa noga się tym nawet nie interesuje i lepiej zamknąć swoją pozycje im prędzej tym lepiej po każdej cenie a nie myśleć o kupowaniu tego łajna hehehe
  • Re: kto ma wywalac Autor: ~Artur [46.204.2.*]
    Gdyby tak było jak mówisz to byś nie trolowal tylko wywali akcje które masz i poszedł płakać gdzie indziej, a jak widać coś Cię tu trzyma....
  • Re: kto ma wywalac Autor: ~sebekinwestor [46.182.189.*]
    hehe dokładnie lubię ja wujek się udziela bo zawsze wcześniej świadczyło to o wzrostach mam nadzieję, że i tym razem będzie miał ,,racje" i będzie tu kilka set % zarobku :-}
[x]
IMPERIO 4,00% 1,56 2026-03-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.