• Dla mnie to dobre infa Autor: ~vodka [94.246.170.*]
    Po pierwsze ktoś kupił prawie milion akcji po 2,30 chyba nie po to zeby sprzedawac po 1pln
    po drugie kto to kupił mnie ciekawi ,
    po trzecie Jacki sprzedały ale nie na rynku tylko poza czyli mamy nowych posiadaczy na kilkaset tysiecy akcji dla mnie to dobre info ale mogliby sprzedac więcej Januaremu on by wiedział co tu zrobić , a sądze ,że wszedł tu ktoś z grubszych i znanych inwestorów pod warunkiem lock upu do Varsav ale czas pokaże
  • Re: Dla mnie to dobre infa Autor: ~Frank [31.0.61.*]
    https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20200603/january-ciszewski-nowym-inwestorem-w-ovid-works co z nim?on ma tę akcję?
  • Re: Dla mnie to dobre infa Autor: ~Suzuki [103.208.220.*]
    Kto zarabia na gamedev ten pamięta jak podobnie było choćby na f51 czy forever spółka skazana na mocne wzrosty jutro od panikarzy trzeba odebrać
  • Re: Dla mnie to dobre infa Autor: ~zenek [37.47.142.*]
    Dobre info??Człowieku na rynek może wpłynąć kilkaset tysięcy akcji kupionych poniżej kursu . Zwykle po czymś takim kurs spada w okolice zakupu czyli 2,3 więc ci tu pozytywnego masz?
  • Re: Dla mnie to dobre infa Autor: ~Frank [31.0.61.*]
    Ta Zenek czekaj niech ci wpłynie ,ale renta z mops
  • Re: Dla mnie to dobre infa Autor: fixat [46.22.163.*]
    Zenek, nie panikuj, duzi nie po to kupili, by rzucać teraz te akcje na parkiet..
  • Re: Dla mnie to dobre infa Autor: ~wariner [89.70.92.*]
    Nie rzuca bo zeby rzucic to emisje musieliby do obrotu dopuscic. A jak ktos umie liczyc to ta emisja nie wplywa mocno na kurs, doliczajac 10% papieru po cenie 2.30, kurs zjedzie o pare groszy. Ta emisja jest juz w cenie. Wlasnie sypnac moga Ci ktorzy odebrali po 2.1 od Jackow po to zeby uwalic kurs i odebrac od panikarzy. Ale do tego wystarczyloby kilka tysiakow a oni kupili za ponad pol banki. Ciekawa rozgrywka nadchodzi
  • Re: Dla mnie to dobre infa Autor: ~vodka [94.246.170.*]
    Człowieku za 20 groszy zarobku na akcji to super biznes by zrobili albo kupili by sprzedac za tyle samo :)
[x]
OVIDWORKS -2,11% 0,56 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.