Nie posiadają akcji, nie chcą posiadać, bo jak twierdzą nic na danej spółce nie będzie... Tak więc po co marnować całe dnie ? po co marnować czas na pisanie na forum spółki, na której jak twierdzą nic nie będzie ? Może ktoś mi podpowie jak to jest ?
Ja tobię powiem. Są trzy opcje. Pierwsza wisi na haku i jest mocno wkur.... Druga troll spadkowy, nakłania na spadki celem zakupu po niskiej cenie. Trzecia, płacą mu za to., po to żeby wywołać panikę i zebrać z rynku jak najwięcej akcji.
liczyłem na wypowiedź tych osobników, ale jak widać nic z tego :) widać zgadzamy się, to było bardziej pytanie retoryczne :) za darmo i charytatywnie tutaj nie pisze, a jak dalej niektórzy dają się na to nabierać to tylko pogratulować im logiki :)
Powiedz mi jeden z drugim, dlaczego mam zainwestować w spółkę moje pieniądze, kiedy widzę PIĘĆDZIESIĘCIO procentowy spadek wartości akcji, po komunikacie o wejściu tu jakiejś popierdółki? Wasze zachwyty (czytaj przeczucia) są nieuzasadnione!
Tylko widzisz ten ktoś nie patrzy żeby komuś nie popsuć planów, więc czemu my mamy patrzyć! Odwieczne prawo rynku to - kupić tanio sprzedać drogo. Bo GRAĆ! to trzeba „umić”, a jak chcesz inwestować to kup sobie dom albo psa.
Dokładnie dziecko ja przygodę z GPW zacząłem od kupna Akcji Banku Śląskiego i wypadki też zaliczyłem jak np Zaorski. Ale zarabiam płacę podatki. A tu panikarzy nie ma, jak zerwą umowę z Orphinic Scientific to kogoś może wystraszą. Do1,50- 1.60 jak zbiorą 100k akcji od obcych to wszystko reszta to ich na arkuszu do mielenia. Tu akcji obcych nie ma. Może ktoś do 2 Zeta odda jeszcze 100k moim zdaniem to wszystko. A ja czekam co będzie dalej na spółce
A co ja takiego wyprawiam na forum? Pisze prawdę o spadku kursu advertigo, a ty nie przyjmujesz tego do wiadomości. Mam się rozpływać z zachwytu przeceną, której końca nie widać? Jak tam obroty dziś?
napisz mi jedna moszna z drugim krisem, dlaczego mielibyście pisać całe dnie na spółce, gdzie nie widzicie możliwości na wzrost :) a tutaj warujecie całe dnie
łosie mosznowe i inne dzieci, jak to jest, że dla was jak ktoś ma akcje i pisze to nagania na wzrosty i to jest dla was dziwne, ale jak wy nie mając akcji dziennie płaczecie na forum tej spółki i nadajecie to nie naganianie, a normalne pisanie i nic w tym dziwnego nie widzicie haha to hipokryzja w najczystszej postaci :)