Inwestor obejmie sporo akcji w cenie 30 zł. Zakładam , że nie po to, aby stracić. Najbliższe sesje powinny być mocne. Ruchy inwestycyjne JC sporo osób obserwuje
Każdy zrobi co chce,mnie nie odpowiada że będzie miał 51 % akcji w kbj.
A cena 30 zł ustalona jest przez firmę a nie rynek. Możesz podać również 50 albo 100 zł.
Przecież jrh wczoraj się ujawniło a January jeszcze wcześniej, pozytyw z tego espi to kwota ,30zl. Nie wiem po co to narzekanie jeśli JC już długo jest w akcjonariacie
Mało tego January to biznesmen jakich mało w Polsce, więc napewno pomoże kbj być dużo wyżej, jeszcze trochę i ruszy saule, oczywiście kto chce ten niech sprzeda, mój tp na ten rok to minimum 50zl
rynek powinien pozytywnie przyjąć tę inwestycję w KBJ. JC nie bawi się w rentowność inwestycji na poziomie kilka-kilkanaście %. Ostatnio jakoś tak intensywniej wchodzi w IT i myślę, że KBJ jest tego ważnym ogniwem. Bez JRH spółka by się fajnie, powoli rozwijała, z JRH może się rozwijać intensywnie.
Dziwna reakcja kursu na tę informację. JC chyba nie cieszy się dużym zaufaniem drobnicy. W każdym razie odbiło od wsparcia przy 22zł po tym zjeździe, więc technicznie nie wygląda to źle.
Po jakie 30zł , wczytaj się dobrze , czy widzisz gdzieś info ze Kbj dostanie za te akcje 30 zł gotówki, bo ja nie widzę, za to widzę ze właściciele KBJ dostaną akcje jrh w zamian za akcje Kbj, gdzie tu jakiś zysk dla spółki Kbj ?
Znając zapał Ciszewskiego do inwestowania w najbardziej perspektywiczne obszary można się spodziewać wielu umów z innymi partnerami JR Holding i nie tylko.