• A ja tam wierzę w sukces Autor: ~xcd [193.200.133.*]
    zbyt duże pieniądze i zbyt poważni kontrahenci są w to zaangażowani, + doświadczone osoby w zespole, do tego wejście kapitałowe do spółki kontrahenta który ma prawa do licencji daje BTC możliwość nabywania nowych atrakcyjnych praw gdyż będzie to w interesie właściciela licencji (CGS) który będzie na tych grach zarabiał jako udziałowiec, więc jest potencjał na kolejne gry i to niezłe a nie "smulator kolejnego symulatora", do tego gra wygląda naprawdę nieźle- to może być fajna rodzinna rozrywka i jako taka może się naprawdę świetnie sprzedawać, do tego wersje we wszystkich liczących się na świecie językach, globalna dystrybucja łącznie z rynkiem chińskim, naprawdę zapowiada się nieźle!
  • Kolejny bełkot kursotwórczy Re: A ja tam wierzę w sukces Autor: ~xD [37.120.211.*]
    xD
    Doświadczone osoby? W czym doświadczone? XD Chyba tylko w nawijaniu makaronu na uszy i redagowaniu inf kursotwórczych!!!
    W gazetkach reklamowych odnieśliby sukces, ale nie w biznesie
  • Re: Kolejny bełkot kursotwórczy Re: A ja tam wierzę w sukces Autor: ~Ajanie [194.110.84.*]
    Symulacja kolejnego symulatora - to celne podsumowanie tego zjawiska.
    Po odsączeniu wody z bąbelkami z treści komunikatów pozostaje wielkie NIC.
    Nie mają kasy na przedłużenie licencji, więc oddają część udziałów zamiast opłacić. Zresztą nie wiadomo nawet ile oddają i na ile licencje przedłużą.
    To już nawet nie jest śmieszne.
    Panowie do gazet piszcie zamiast komunikatów - na szpaltówce zarobicie więcej niż przez lata na tych grach!!!
  • Re: Kolejny bełkot kursotwórczy Re: A ja tam wierzę w sukces Autor: ~Hahaha [96.9.245.*]
    Teraz pora na pr-owe łubu dubu
    Rekinek, Mortimer, domik, Ewa, Sheep i spółka do roboty
  • Re: Kolejny bełkot kursotwórczy Re: A ja tam wierzę w sukces Autor: ~Mortimer [79.184.239.*]
    i co , myśłisz że forum bankiera może tyle zdziałać ? naiwniak
  • Re: Kolejny bełkot kursotwórczy Re: A ja tam wierzę w sukces Autor: ~rekinek [94.254.137.*]
    Dziękuję za umieszczenie w tak zacnym gronie. Co prawda nigdy nie podpisuję się wielką literą R, ale jest to mały nieznaczący szczegół. Ważniejsze jest to, że zostałem wymieniony wśród ludzi zarabiających, potrafiących wykorzystać nadarzające się okazję i optymistycznie patrzących w przyszłość, a nie pesymistów, żyjących tym co było i biczujących się każdym marudnym wpisem.
    Nie siedzę tu i nie rozpamiętują każdej wtopy tylko staram się szukać nowych okazji dających szanse odrobić i zarobić. Poza tym w przeciwieństwie do ciebie (celowo z małej litery, bo nie szanuje takich osób) jestem akcjonariuszem tej spółki i nie troluje na forum zmieniając codziennie nicki i podbijać założone prze siebie wątki.
  • Re: Kolejny bełkot kursotwórczy Re: A ja tam wierzę w sukces Autor: ~Hahaha [96.9.245.*]
    LOL
    widać gdzie siedzisz i co robisz po długości twych postów i tyrad, pseudo psycho- i innych analizach.
    Styl pisarski też doskonale znany bywalcom wątku nie tylko tej spółki (choć tej również z oficjalnej tak samo bełkotliwej komunikacji spółki).
    Zmiana nicka cię nie kryje człowieku sukcesu z bankiera LOL
  • Re: A ja tam wierzę w sukces Autor: ~Mortimer [79.184.239.*]
    mam podobną wiarę w spółkę. A hejterów i zawiedzionych "inwestorów" zawsze będzie tu sporo wylewać swoje żale i frustracje.
    Demo wygląda super, już bym chciał zobaczyć jak w to się gra. Albo niech posadzą przy becie jakiegoś dzieciaka żeby pograł chociaż :P
  • Re: A ja tam wierzę w sukces Autor: ~domik [5.173.168.*]
    ja też mam wiarę.... pozdrawiam jestem cały czas
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.