Dla mnie obojętne, co da przebicie 0,5X - zysk rzędu pare %? Na spokojnie, papierowe dłonie wyzbędą się poniżej zeta, a potem będzie gonienie przy 2/3 pln za pakietem :D
Ale co cię to człowieku obchodzi, jakie mamy tutaj nastroje, nie zanudzamy od miesiąca gadką o 0,3x na podstawie wyliczeń, gdyby giełda byla taka 01 to byś już dawno siedział na Zanzibarze i spijał śmietankę życia, a nie smęcił na forum bankier o groszowej spółeczce..
Projekty genialne, nowy zarząd z grubasami na pokładzie, czego chcesz więcej? Fakt, za pare lat to tutaj może być abstrakcja w porównaniu do teraz ale przedział 1-10 zł jest jak najbardziej realny w tym roku z pocałowaniem ręki..
Nie kupisz już po 0,32 :-D a pociąg coraz dalej odjeżdża zbliżają sie super infa :) Nie kupiłeś po 0,45gr kupisz po 0,70gr w pośpiechu każdy zarobi tylko ja kupuję na dołkach i zarobię najwięcej czekam na 2-3 zł :) Już nikt zrzutów nie robi wszystko przed nami pakiet mam i śpię spokojnie, a kolega w nocy aktywny widze , ze spać nie może :-D