To właśnie bardzo dobrze, kolejne 3 tygodnie jest pod co grać (poza wynikami) , a nawet i dłużej bo później dywidenda. Jestem trochę na giełdzie także możesz mi wierzyć że wiem co mówię. Pozdro.
To wytlumacz mi dlaczego jeszcze nie opublikowali wynikow :) Tak jakby nie mieli jeszcze gotowego raportu :) Jak siedzialem na PGE to chyba puscili o 22:30 swego czasu - przeciez to smieszne :)
Tak szczerze powiem ze bardzo wierze w ta spolke - malo jest firm w Polsce innowacyjnych a tautaj jak sie dobrze potoczy to i bedzie mozna fajnie zarobic - przyklad MLSYSTEM. Posiadam nie wiem czy to duzo czy malo ale 35 k akcji liczac jak pisalem we wczesniejszych postach na jakis zastrzyk maly gotowki rok do roku ale bardziej licze ze cos im pyknie i wystrzeli w kosmos pewnego pieknego dnia :)
Widać, że nakręcony jesteś :). Spółka wydaje się ciekawa w świetle zmian, które planuje w swoim działaniu. Nie zmienia to faktu, że trzeba to po prostu kupić i zapomnieć na rok o temacie. Polecacie jakieś inne podobne spółki?
No jestem nakrecony nie przecze - bo jak posluchalem ich prezesa to rzadko sie zdarza prezesik z usmiechem na twarzy a tu tak jest :) Chlopak wie co chce osiagnac a mnie pozostaje tylko trzymac kciuki - no i cala ta transformacja energetyczna w ktorej oni juz od kilku lat inwestuja - nawet taki Apator tylko klepie urzadzenia bez wlasnego pomyslu na cos wiecej.
Zarząd Atende S.A. ("Spółka") informuje, że w dniu 13 kwietnia 2021 r. podjął uchwałę w sprawie podziału zysku Atende S.A. za rok 2020, zgodnie z którą postanowił zarekomendować zwyczajnemu walnemu zgromadzeniu Spółki powzięcie uchwały o przeznaczeniu kwoty w łącznej wysokości 36 343 344,00 zł pochodzącej z zysku netto Spółki za rok obrotowy 2020 wynoszącego 50 419 314,52 zł na wypłatę dywidendy, tj. kwoty 1 zł na jedną akcję, i przeznaczeniu pozostałej części zysku netto Spółki za rok obrotowy 2020 w wysokości 14 075 970,52 zł na kapitał zapasowy Spółki. Zarząd Spółki rekomenduje ustalenie daty 27 maja 2021 r. jako dnia dywidendy oraz daty 8 czerwca 2021 r. jako terminu wypłaty dywidendy. Rekomendacja zostanie przedłożona radzie nadzorczej Spółki do oceny. Ostateczną decyzję w przedmiocie podziału zysku za 2020 r. podejmie zwyczajne walne zgromadzenie Spółki.