Kupiłam?
Chyba chciałaś powiedzciez ze z "was zakpilam"
Bez jaj tk za ile ty kupiłaś jak obrot 31000 czyli chwalisz się zakupem za 5 tys?
Ludzie no bez jaj.
Spolka wyniki ma jakie ma
Ale to jest dno.
Kuki, przesadzasz trochę :) Przeczytałam uważnie, co napisał ObserwaroR i się z nim zgadzam :) Fajna spółka ...malutka kapitalizacja i mały FF ... A moje zakupy ... no cóż, na miarę moich możliwości , nie jestem "rekinką" finansjery .... na razie !!! ;)
Gdzież ja tam na morze..:) Takiej słodkowodnej, płochliwej i ostrożnej płotce jak ja szerokie morze straszne i pełne niebezpieczeństw...:) No ale zobaczymy, czy ta jaskółeczka przyniesie wiosnę na na dobre na PLG ... Wszystko przeczytałam, przemyślałam i intuicja podpowiada mi, że będziemy tutaj grać w zielone... Przesłanki są interesujące, mam więc nadzieje, że moja wrodzona intuicja i instynkt samozachowawczy mnie nie zawiodą :)
Kobieca intuicja i instynkt... Teraz jestem spokojny, że jeszcze w zielone gramy, że jeszcze nie umieramy:) teraz pozostaje tylko ustawić zlecenie sprzedaży i czekać:)
No widzisz Rekinku i tym sposobem doszliśmy w tej naszej interesującej konwersacji do miejsca, w którym zawsze zaczynają się dla mnie schody :( Nigdy nie wiem kiedy sprzeda i w którym miejscu to zlecenie sprzedaży ustawić ...:( Tak sobie kombinuję, co tutaj może się wydarzyć i wychodzi mi, że gdyby kapitalizacja była na poziomie ok 36 mln, co przecież nie jest jakąś wygórowaną wyceną...to mogłabym to zlecenie sprzedaży spokojnie ustawić gdzieś w okolicach 2 zł ??? Chociaż nie wiem, czy to nie będzie zbyt tanio, bo patrząc historycznie, te akcje już były po 3,50 .., więc mam spory dylemat teraz...;)
Nic nie szkodzi. Dzięki za poradę, ale nie skorzystam, bo widzę, że się nie znasz !!! Wolę posłuchać ObserwatoR-a, lepiej doradza :) "ok. 750% wyżej niż obecnie, a jak dojdzie temat inwestora, to % potencjalnej stopy zwrotu może być o wiele wyższy."
Po tym co napisałeś to widzę, ze nadajesz się do gry w trzy wisienki. A nie na giełdę. Jak można postawić wszystko na jedna spółkę? Zjedzą cię psychicznie.
Trzeba byc twardym ponie kolego ,myslisz ze tu bedzie nizej .Znajdz mi lepsza spolke ,jak tu nie wypali to reszte mozna zapakowac w jeden worek i do rzeki .Wskazniki idealne pod wzrosty tylko iskra ,bo zapach bezyny juz czuc
Ja tak optymistycznie nie zakładam. Akcje na dwa zlecenia. Pierwsze asekuracyjne w okolicach 100% i drugie wyżej, gdyby ktoś kto rządzi ty cyrkiem miał fantazję bawić się w podciąganie kursu pod przejście na główny. Ale gdzie mi tam do Rekinów więc... proszę się nie sugerować.
Nie wierzyłem ze takie fora jeszcze sa.
Jak bedzie inwestor tutaj to ja kończę z gielda.
Czy ktoś z was zna spole tak od strony osób tym zarządzających?
Jedzcie do Olsztyna i sami się zapoznajcie skąd to się wszystko wzięło.
Bez jaj, cena i pbrot powala na kolana.
Ze niby espi będzie wystrzałem....
Gdzie jeszcze Cię nie było,co?! Łazisz i nawijasz po innych spółkach. Do nas na Brastera też wbiłaś i wypisujesz prawie że historię o tej swojej spółce. ŻENADA