Wychodzi na to ze dziś powinno prebic 2.50 na stałe . Tak samo sie kurs zachował w piątek wzrost na +19 % cofniećie na +6% z batonem i odczekanie i ponowna jazda na szczyt widły i kolejne widły zobaczcie na wykres z piątku .
tu jakby nie te cofnięcie na 2.10 to juz by były widły górne . Ciekawi mnie po co to jest dane na 2.10 jkaby mógł swobodnie sprzedąc na górnych widłach jedyne co mi przychodzi do głowy to ze za mało zebrał i teraz blokuje i małe pakiety układa na 2.0 i 2.01 na kupno .
może sie znajdzie mocniejszy od niego i to mu skubnie i sprzeda na drugich górnych widłach
Kurs dziś dwukrotnie powstrymał zrzuty i tak samo zrywał sie do wybicia w jednym przypadku nawet to się udało jakby nie duzy pakiet zwalający z blokada na 1.10 widac jest parcie na dalsze wzrosty dzisiejsza sesja ma wymiar pozytywny
W koncówce sesji niewielkim pakietem kurs zwalono do poziomu startu gdzie powstała w ten sposób swieca z dwoma długimi cieniami z czego można wnioskowwac ze kurs sie broni .
Trochę cierpliwoscii obserwacji z krzywych kroczących mozna zauwazyc punkty utrymania kursu wzrostowego . Dziśiaj wig na minus to teznie pomagało do realnego utrzymnia na dużym plus , koncówka po chamsku zwalona jakby dalej komus zalezało na zbiórce akcji.
Bądź dobrej mysli ja jestem obserwuje kurs wczoraj dwie próby wybicia z przełamaniem 2.10 to jak nie bęą dokładać mysle ze dziś będzie trzecia juz skutecznie przełamie to wówczas 2.50 stanie się realne .
Wykres na to wskazuje wskazniki na dziennym i tygodniowym sa na mocne kupuj jak pojawi się sygnał na godzinowym to powinno wybić czego chciec więcej tylko cierpliowosci.
Mnie to zastanawia jak Oni będą żyć, no jak tu żyć! Musi nastąpić zmniana. Może to będzie dobra zmiana? Chociaż niektórzy to nie lubią zmian... I się tak kiszą i kiszą aż się ukiszą. A Wy wolicie ogórki czy kapustę kiszoną? Bo to i to takie jałowe, ale z kapuchy to taki bigos mozna zrobić !!!, mniam !!! :). A ogóry to co najwyżej do sałatki, albo do tatara. No i na ogórach to zawsze odchudzac się dobrze bo minerały i biocośtam... na kichy. ALe soki wyciskać to się i z tego i z tego da, Na kaca jak znalazł :) No więc co by nie było, nawet kaca to lekarstwo gotowe. Bedzieta to cisnąć????
my już to ciśniemy , kapustę kiszoną zasmaż z prawdziwkami drobno pokrojonymi - niebo , zresztą jak infra . Niech się pobawią jeszcze trochę widać że poniżej 1,8 nie ma zamiaru schodzić .Wykres godzinowy i dzienny na tą chwilę nastawia optymistycznie
Ktosia szmery bajery rozumiem tóją rozterkę kupiło by się i treba troche ponarzekać .
Zobacz jaki wykres sie wyrysował mielismy wybicie później korekte spadkową teraz była konsolidacja dwa dni i pokazał sie zaczatek do kolejnego wybicia zapewne to nastąpi albo jutro lub w piątek powtórka z ubiegłego tygodnia.
poziomy z wykresu krzywych kroczacych wykazują wzrostową na 2.24 .2.51 .2.76
No jak nie narzekać! Pokazujesz mi jakieś coś, SPRZEDAJ, przecież pisze! Konsolidacja albo wywalanko :))) A zczego oni to splaca? No jakies obroty choc trzeba miec by kredyt utrzymac choc podobno banki laskawe ostatnio.
.. no nie wiem 2 zl? Ja to miałam nic juz nie kupować
No mowie tez że tu nie ma co kupić...
Moze jakies plotki ze to ktos bierze chociaż, by mozna swoje sumienie jakoś uspokoić, co? Klamstewko jakies? Bo te wskazniki to no.. teges... se zrobić można jsk si wie co i jak.. No ja iczywisglab i nie wiem ,ale jak ktoś kumaty i z 200kilo ma.. co ja 100 wystarczy albo i mniej. 50 przy tskim obrocie
w Piątek będzie ogięń także smalczyk szykuj juz na jutro aby cebulke kupic do smażonka
jutro konczy sie cykl konsolidacji po której tak jak ostatnio wybiło łasnie w Piątek . czy to sie powtórzy zobaczymy jutro na koniec tez powinein byc plus to sie potwierdzi na co mozna liczyc w Piatek.