Zobaczcie na Labocane. Tam było to samo. Podbitka na 30 zł i zjazd na 2 zł. Nawet gościu z zarządu ten sam. Ja dałem się nabrać. Przestrzegam nowych. Poczytajcie sobie o labo. Zmieniają branże jak rękawiczki. Oprócz produkcji Espi niczym się nie zajmują.
Teraz na Labo euforia bo znów podbitka z 2 zł na 4 zł. Zapomnieli że dwa miesiące temu było 30 zł.
SMYK makiawielizm w czystej postaci od 1.6zl powtarzam jak mantrę że z tej mąki chleba nie będzie. A jedyny jaki feed Black dostaje od niego to że cierpię.
Powiedz mi tylko zrozumie:D co zrobią z tymi setkami tysięcy akcji odbieranymi po 1.2, 1.12.1.32 itd? Chyba nie sądzisz, że wczoraj na poziomie 1.02 i 1.12 odebierał leszcz typu ty? Co Kiciński zrobi ze swoimi akcjami kupionymi pewnie w przedziale 0.80-1.2 ..
odda poniżniej po 0.70?
Przecież Ty nie masz zadnych argumentów.
Oczywiście, że różne rzeczy mogą się wydarzyć, ale akurat Kicińskiemu ufam i wiem, że zanim sprzeda to sporo akcje pójda w górę;)
Tutaj nikogo nie ubierają w akcje, bo póki co to brak kupujących jest .
Skąd Ty sie urwales daw? przeciez on wam zrzucał te akcje do poziomu 2 zł.
Tutaj być może będzie tak samo..??! kupi po 1-2 zł i zacznie robic zrzuty od 10 zł do 2 zł poubiera was w akcje.
Ufam mu pod takim względem, że nie będzie swoich akcji sprzedawał po 30 groszy jak kupował w okolicach 1 -2 zł.
Hehe, leszcz sie uaktywnił ,bo -15 jest:) Nie ma to wiekszego znaczenia.
Nie robi to na mnie wiekszego wrażenia, bo ja tutaj bede przynajmniej kilka miesiecy, a jak trzeba to i lat. Jedyne czego mogę żałować, to ze kapitał do inwestowania mam w innych spółkach, bo bym dokupywał po tej cenie :)
Ty za to mozesz poplakać przy takich spadkach ...aaa i gaci nie zapomnij opróżnić;)
Pewnie, Ci co brali Labocane za 30 zł też mogą siedzieć kilka lat. Wyjścia nie mają. Dziś jest poniżej 3 zł. Tutaj będzie to samo bo to ta sama ekipa. Powodzenia życzę.
ps. - 15 %????
Wczoraj ludzie brali po 1,43 dziś jest 1,05 . To jest - 15%.... Ciekawie liczysz. Dla mnie to prawie 40 %.
Lubisz się uaktywniać w tych teoretycznie gorszych momentach płaczuś:) Kiedy będę realizowal zyski ciebie juz tu nie bedzie.
Będziesz realizował zysk 2 grosze za post na innych spółkach .
Nie. Jestem tutaj po to żeby ostrzec ludzie przed takimi naganiaczami jak Ty. Nic z tego nie mam. Po prostu kupiłem Labocane za 10 i sprzedałem za 3,6zł. Tam też masę takich jak Ty. Od 30 zł piszą że teraz będzie lepiej. Dziś na Labo jest 2,5 zł.
Labo i Devoran to ta sama ekipa i ta sama ściema. Dlatego piszę. Wy dalej uśredniajcie. Dwa dni temu zabijali się za 1.4 bo z chińczykiem popisali umowę a dziś za 0,85 nie chcecie? Ludzie myślcie.
Pokażesz chłopcze post gdzie naganiam na kupno? Można powiedzieć ,że mi przykro iż Cię wydymali.
Będziesz tuaj za 3 miesiace, pół roku, rok? wtedy się okaże kto miał rację i możemy dyskutować.
Ale Ciebie już tutaj nie będzie:) Może taki zakład o odszczekanie za pół roku?
Pieniędzy jako zakład nie proponuję, bo rozumiem że juz nie masz:)
Jak tam Panie Kamilu? Espi produkują, ludzie już się nie nabierają. Kiedy będą produkować ładowarki do łazików na marsie? Jak powiedziałem, tak zrobiłem. Kupiłem po 1 zł bo podobno niżej miało nie być.
Dalej trzymacie? No tak bo tutaj fundamenty są mocne.
Proponuje zarządowi połączyć się z Labo. Razem spalą ziółko i wymyślą nową branże. Najlepiej poprzez losowanie. Proponuje deweloperkę i oze. Na kogo padnie na tego bęc. Po odpowiedniej ilości zioła, może jeszcze wymyślą dla jednej spółki gaming a dla drugiej szczepionki.......
Jak dla mnie to liderzy produkcji Espi: Labocana, Devoran i Biomas. Super spółki.
a kto Ci obiecał, że niżej nie spadnie? ja kupiłem spółkę długoterminowo... więc nie ma to większego znaczenia dla mnie. Jakiś wyznacznik dla mnie będzie miał kurs przed splitem akcji. Dokupiłem już dzisiaj i znów zaraz dokupię...zwykle tak robię- tam gdzie inni się boją tam działam:) Apropo Espi - dziś będzie kolejne. Nie płacz tylko rób zgodnie ze swoją taktyką- nie zawsze zarobisz w parę dni.
Wszystko zależy jaki cel inwestycyjny obrałeś:) Jakby zjechali do 0.10 to ja bym bardzo mocno dobrał. Chyba, że po drodze by się jakieś słabe rzeczy wydarzyły, to wtedy na nowo musiałbym przeanalizować. Wg mnie teraz mocno straszą leszcza i ten leszcz się boi. Mam cichą nadzieję, że po tych wszyskich przetasowaniach zmniejszy sie ilość akcji w wolnym obiegu o jakieś 2-3 mln, a później?:))) się okaże:)