• Qvertech sklep otwarty... Autor: ~Xxx [89.231.190.*]
    Tak to jest jeśli czyta się nie o spółce tylko kretynów z bankiera w następnych kwartałach jeszcze większe zyski .
    do widzenia wujki Czesie itd....
    sprawdzcie sami na stronie Qvertech facebook
    a na olx sprzedaja komputery
  • Re: Qvertech sklep otwarty... Autor: ~Wujek_Dobra_Rada [80.111.34.*]
    Od razu widac ze ubrali cie po 2 zl i to bez mydla

Ale ubaw
  • Re: Qvertech sklep otwarty... Autor: ~Xxx [89.231.190.*]
    W ODRUZNIENIU OD CIEBIE PODAJE WIARYGODNE INFORMACJE
    J NIE MUSZE UDOWADNIAC ZE POSIADAM MASZYNKE DO STRZYZENIA
    POWINIEN CI KTOS KOPA ZASADZIC ZA WPROWADZANIE W BŁĄD INNYCH .

• Re: Qvertech sklep otwarty... Autor: johnny137 [89.72.54.*]
    Dnia 2021-04-13 o godz. 10:02 ~Xxx napisał(a):
    > Tak to jest jeśli czyta się nie o spółce tylko kretynów z bankiera w następnych kwartałach jeszcze większe zyski .
    > do widzenia wujki Czesie itd....
    > sprawdzcie sami na stronie Qvertech facebook
    > a na olx sprzedaja komputery

Na allegro sklep śmiga jak ta lala, sprzedaż zaczęli pod koniec lutego, ładnie go zatowarowali i jak widać interes się kręci :)
    link
  • Re: Qvertech sklep otwarty... Autor: ~Czaklewski [84.205.172.*]
    Kłótnie z z Wujkiem i Czesio4 są jak zapasy ze świnią w błocie. Po 5 minutach orientujesz się, że świnie to lubi.

Nie ma co się z nimi wydawać w polemikę bo nie mają argumentów na poparcie swoich tez oprócz już oklepanych haseł.
    Przed spółką bardzo dobre perspektywy. E-commercial + 40%r/r więc bardzo dobre posunięcie z tym sklepem internetowym.
    Dodatkowo popyt na elektronikę i sprzęt komputerowy coraz większy więc nie dość, że fundamenty dobre to jeszcze perspektywa pozytywna i widać, że mają pomysł na rozwój.

Oby tak dalej
  • Re: Qvertech sklep otwarty... Autor: johnny137 [89.72.54.*]
    Dnia 2021-04-13 o godz. 15:28 ~Czaklewski napisał(a):
    > Przed spółką bardzo dobre perspektywy. E-commercial + 40%r/r więc bardzo dobre posunięcie z tym sklepem internetowym.
    > Dodatkowo popyt na elektronikę i sprzęt komputerowy coraz większy więc nie dość, że fundamenty dobre to jeszcze perspektywa pozytywna i widać, że mają pomysł na rozwój.
    >
    > Oby tak dalej

Dokładnie, chociażby głupi covid, który się jeszcze nie skończył i nauczanie zdalne będzie jeszcze długo grane. Qvertech ma dużo przedmiotów powystawowych lub po serwisie w odpowiednio niższej cenie, a ludzie "lubio tanio". Jeśli chodzi o komputery większość nawet nie wie na jakie parametry patrzeć i liczy się głównie cena i wielkość ekranu. Jak słyszę, że na jakiejś wsi laptopy pożyczone przez szkołę dla biedniejszych rodzin znalazły się w lombardzie to mi się niedobrze robi, ale taka jest ta nasza polsza... Teraz każdy musi mieć komputer żeby uczestniczyć w codziennym życiu, na telefonie wszystkiego się nie da zrobić, zresztą na telefony "polaki" też chyba skąpią. A przy zamkniętych galeriach takie małe sklepy mają teraz wzięcie, bo ludzie sobie lubią pomacać / obejrzeć. Będzie dobrze, a nawet lepiej, bo dobrze to już jest :)
    No i w perspektywie jeszcze są dywidendy więc to dobry moment żeby wejść na pokład. Ja żałuję, że nie wszedłem tak ze 3 miesiące temu ale jak urośnie do 2.5-3 to ze średnią ~1.4 w dalszym ciągu wynik zadowalający
  • Re: Qvertech sklep otwarty... Autor: ~Xxx [89.231.190.*]
    Ciekawe czy wszedł ktoś tu z innej mojej spółki kiedy ja polecałem w cenie 1 zł
    Ale bardziej interesuje mnie czy elmax współpracuje z poltronic .
    Bo jak na razie nie było komunikatu espi
    Może jest ktoś bardziej poinformowany co poda czyste fakty a nie domysły.
    https://elmax.pl/aktualnosci/
[x]
POLTRONIC 0,00% 0,66 2025-09-12 15:34:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.