• Coś o egh Autor: ~bolek [185.49.29.*]
    Historyczny indeks na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie: b "Czy powinienem zainwestować w akcje Ekopol Górnośląski Holding ?" „Czy powinienem dziś handlować akcjami„ EGH ”?” Według naszego Systemu Prognoz na żywo, akcje Ekopol Górnośląskiego Holding SA to niesamowita długoterminowa (1-roczna) inwestycja *. Prognozy giełdowe „EGH” są aktualizowane co 5 minut najnowszymi cenami giełdowymi na podstawie inteligentnej technicznej analizy rynku. Pytania i odpowiedzi dotyczące prognoz „EGH”.
    Pobierz naszą prognozę PREMIUM już od TYLKO 7,49 USD! - Wypróbuj teraz bez ryzyka - Gwarancja zwrotu pieniędzy!
    W Walletinvestor.com przewidujemy przyszłe wartości na podstawie analizy technicznej dla szerokiej gamy akcji, takich jak Ekopol Górnośląski Holding SA (EGH). Jeśli szukasz akcji z dobrym zwrotem, Ekopol Górnośląski Holding SA może być opłacalną opcją inwestycyjną. Kurs Ekopol Górnośląski Holding SA to 6.780 zł na dzień 2021-04-13. W oparciu o nasze prognozy spodziewany jest długoterminowy wzrost, prognoza cen akcji "EGH" na 2026-03-31 to 31,605 zł. Przy pięcioletniej inwestycji oczekuje się, że przychód wyniesie około + 366,15%.
  • Re: Coś o egh Autor: ~bolek [185.49.29.*]
    https://walletinvestor.com/wse-stock-forecast/egh-stock-prediction
  • Re: Coś o egh Autor: ~Mita [82.145.220.*]
    Fajna prognoza 31pln
  • Re: Coś o egh Autor: ~Slawku [5.173.8.*]
    Popyt sie musi uaktywnic. Bez informacji nic na razie nie ruszy
  • Re: Coś o egh Autor: ~michu [5.173.1.*]
    Czy to 31zł będzie dopiero po 5 latach czy może będzie wcześniej?
    Jak sądzicie bo ja nie mam tyle czasu
    Mam już 89lat
  • Re: Coś o egh Autor: ~Rychu [94.254.194.*]
    Michał nie bądź takim pesymistą
    Księciunio miał 99
    Bedziesz miał jeszcze 5lat żeby się wyszumieć
    Hehe
[x]
EKOPOL -7,19% 6,45 2025-11-14 15:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe