• Detalon Autor: ~Sps [185.234.91.*]
    Tutaj dopiero będzie grane
    https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20210412/detalion-games-zaprezentowal-medieval-machines-bulider-na-platformie-steam
  • Re: Detalon Autor: ~OldGamer [83.218.117.*]
    wiele ciekawych wątków w jednym artykule UP!
  • Re: Detalon Autor: ~Mirek [31.0.46.*]
    Dokładnie, czekamy na dogadanie się z partnerem i góra widać że po tych cenach nie ma już chętnych do sprzedaży papier wyprzedany wskaźniki schodzone technicznie ok
  • Re: Detalon Autor: ~ex [37.8.231.*]
    jest jeszcze miejsce do spadkow
  • Re: Detalon Autor: ~JoeBlack [185.242.252.*]
    Zawsze jest miejsce do spadków - na każdej spółce minimum to 1gr :)
  • Re: Detalon Autor: ~Wp [188.146.98.*]
    Bydlaki i nieroby w zarządzie. Zero komunikacji. Tak sobie opluć nazwiska, które coś kiedyś znaczyły.
    Dno i metr mułu.
    Co mają jeszcze podać wszystko było w artykule. Ktoś celowo zaniża kurs po 25szt akcji... Nie dać się wyleszczyc obroty 5k na - 4%
  • Re: Detalon Autor: ~Wp [188.146.98.*]
    Dziecko hossy, po 25 akcji to ustawia sie animator rynku a nie ktoś.
    też myślałem że to animator - ale ostatnio już nie jestem tego pewien. jedno jest pewne ktoś to specjalnie uwala - cel jest jak zwykle w takich przypadkach jeden - zebranie akcji przy małej podbitce. teraz w granicach 7-8 zł będą się ludzie bardzo chętnie pozbywać akcji i wcale się im nie będę dziwić.
    Do 8 zeta jest chyba z 2_3k akcji wystawionych
    Ciekawe kto po tyle będzie sprzedawal... JA mam zakup LT A 8 zeta to może być i jutro
  • Re: Detalon Autor: ~Wp [89.64.67.*]
    Sorry za emocje Panowie, po prostu mam za duzo tego śmiecia bo ponad 15 kilo i niestety IPO byla ściemą, bo ludzie kupowali tą spolke duzo taniej wczesniej. Po Warszawie lata takich pajaców kilkudziesięciu i namawia na kupno jeszcze zanim np taki INC zacznie przeprowadzac oferte. I taki Detalion jest takim śmieciem właśnie.
    To gratuluję wielkości portfela już dano wiedziałem że tu milionerzy siedzą :-0)
  • Re: Detalon Autor: ~Wp [89.64.67.*]
    Portfel jak portfel. Dla mnie sto tysiecy w jakims jednym walorze to duzo ciągle, nie rozumiem sarkazmu. Lepiej zaniesc do PKO BP?
    Wg mnie pakietu 15K nie ma się co wstydzić. 99% osób tu piszących na pewno nie ma aż tyle. (ja też nie mam aż tyle) Jak firma nie splajtuje i zacznie w końcu wydawać gry to za parę lat spokojnie za bańkę to sprzedasz.
    Już czytałem wpisy na tym profesjonalnym forum - :) typu mam tyle kilo akcji, ja mam tyle kilo, że po zsumowaniu z tych wpisów wychodziła większość głosów w radzie :-)
    Nie czepiaj się forum - w latach świetności na forum parkietu też było pełno bajkopisarzy :) Szkoda że tamto forum zdechało i zostało tylko to coś. Tam było o wiele weselej, nicki stale i wiedziało się z kim się gada. Jedna spółka jeden wątek a nie taki burdel jak tu..Tu nawet się dobrze naganiać nie da :)
    Każdy naganiac może trochę lepiej lub trochę gorzej :-)
[x]
DETGAMES 3,31% 1,87 2025-10-15 13:58:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.