Nie napompowali tylko zainwestowali w jedną z lepszych i bardziej perspektywicznych spółek na GPW. Masz rację, będzie wrzask, wrzask celebracji jak pęknie 10zł, wrzask zagrzewajacy przed marszem na 15zł.
To jest zawsze piękne, było po 1 zł - za drogo, po 3 balon, po 4 za drogo, a po 5 ładują aż miło :=) haha. Asbis ostatnio to samo i action.
Pozdrawiam cierpliwych
Proszę nie mylić pompowania balona do perspektywicznej spółki, zajrzyj w raport i zobacz jaki spółka poczyniła rozwój, a potem się wypowiedź. Dalej jest mocno niedowartościowana patrząc na takie spółki jak dadelo albo answear.
Nie zrozumiałeś, ja nigdzie nie napisałem, że to balon bo znam spółkę od 20 lat. Tylko zachowanie "stada". Mogli ładować po 4 zl niedawno. Cóż, na tym to właśnie polega
A kogo obchodzi ile akcja kosztowała rok temu? Mnie interesuje obecny kurs i to czy jest przewartościowany czy niedowartościowany. C/Z 20 dla firmy, która rozwija się o 45% to bardzo niewiele.
Znacznie istotniejszy zysk netto. Spraqdź zatem czy też jest to tylko 42% r/r i nie trudz się naganianiem na spadki bo nikogo nie przekonasz do sprzedaży.