• ale napompowali Autor: ~bbb [83.30.12.*]
    jak pęknie będzie wrzask
  • Re: ale napompowali Autor: ~Longterm [185.125.227.*]
    Nie napompowali tylko zainwestowali w jedną z lepszych i bardziej perspektywicznych spółek na GPW. Masz rację, będzie wrzask, wrzask celebracji jak pęknie 10zł, wrzask zagrzewajacy przed marszem na 15zł.
  • Re: ale napompowali Autor: ~gosc [93.175.67.*]
    jednak w międzyczasie nie obejdzie sie bez korekt.
  • Re: ale napompowali Autor: ~Martinez [185.179.58.*]
    To jest zawsze piękne, było po 1 zł - za drogo, po 3 balon, po 4 za drogo, a po 5 ładują aż miło :=) haha. Asbis ostatnio to samo i action.
    Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: ale napompowali Autor: ~DaVinci [88.156.215.*]
    Proszę nie mylić pompowania balona do perspektywicznej spółki, zajrzyj w raport i zobacz jaki spółka poczyniła rozwój, a potem się wypowiedź. Dalej jest mocno niedowartościowana patrząc na takie spółki jak dadelo albo answear.
  • Re: ale napompowali Autor: ~Martinez [185.179.58.*]
    Nie zrozumiałeś, ja nigdzie nie napisałem, że to balon bo znam spółkę od 20 lat. Tylko zachowanie "stada". Mogli ładować po 4 zl niedawno. Cóż, na tym to właśnie polega
  • Re: ale napompowali Autor: ~DaVinci [37.47.63.*]
    Wiem wiem, faktycznie wyglada jakbym do ciebie napisał. Mój post był zaadresowany do autora tematu.
  • Re: ale napompowali Autor: ~bbb [83.30.12.*]
    c/z około 20 przychody 1kw 2020 do 1kw 2021 wzrost 42% ale wzrost kursu ponad 1200% r/r, dalej poklepujcie się po plecach że jest super tanio.
  • Re: ale napompowali Autor: ~xxx [5.173.238.*]
    A kogo obchodzi ile akcja kosztowała rok temu? Mnie interesuje obecny kurs i to czy jest przewartościowany czy niedowartościowany. C/Z 20 dla firmy, która rozwija się o 45% to bardzo niewiele.
  • Re: ale napompowali Autor: ~DarusUk [92.40.187.*]
    Znacznie istotniejszy zysk netto. Spraqdź zatem czy też jest to tylko 42% r/r i nie trudz się naganianiem na spadki bo nikogo nie przekonasz do sprzedaży.
[x]
SFD 1,43% 2,84 2026-05-13 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.