Analiza techniczna mija się z celem w momencie gdy to ustawienia kursu wystarczy kwota równa wartości odkurzacza i zapasu worków na miesiąc odkurzania.... a poważnie ktoś prubuje coś zebrać rzucając na zachęt 500 akcji ... to jak nęcenie leszczy lub płotek jak kto woli ...nikt kto ma ciut więcej kasy niż przeciętny Kowalski wyplata nawet nie próbuję kupować bo z jednej strony nikt poważny nie sprzedaje a te ruchy kursu ustawiane po jednej akcji to gimbaza....
Zarząd Spółki FinTech Ventures S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka", "Emitent") w nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 3/2021 z dnia 29 stycznia 2021 r. informuje o przedłużeniu się negocjacji, o których rozpoczęciu Emitent informował w raporcie ESPI nr 37/2020 dnia 11 grudnia 2020 r.
Emitent zamierza podpisać umowę właściwą ze wskazanym podmiotem do 30 kwietnia 2021 roku.
O zakończeniu negocjacji i podpisaniu umowy Spółka poinformuje odrębnym raportem bieżącym.
Nie zdziwię się, jak negocjacje przedłużą do 30.06.2021r. Widać, że teraz "cała para" idzie w rozwój Spoko.app. (dofinansowanie kwotą 20 mln zł).
Kontrolnie zbierałem dzisiaj wszystko to co po prawej i po dobraniu paru tysi kurs na 0.9 ...to może dać wyobrażenie co będzie się działo jak ktoś rzeczywiście będzie chciał dobrać grubo to włożeniu kasy o wartości używanego auta o aukcjach będzie można zapomnieć
Nie nie sen tak jak pisałem zbierałem wszystko od 13godz 15 transakcji czyli takie grzybobranie na zasadzie co było na sprzedaż do do koszyka do ceny 0.918
Tym razem 14.30 tylko szkoda kasy na prowizję żeby zbierać po 200 żeby jakiś leszcz zarobił na Harnasia... ale żeby sprostać oczekiwanią trochę dobrane
Jest poważne informowanie o tym że tu parę albo jedna osoba wystawia po paręset sztuk i jest to między innymi info dla tych co się zastanawiają co dzieje się z kursem i obrotami