Dekpol ma wiele gałęzi na których zarabia, jest niesamowicie tani, ponadto zwróćcie uwagę na wzrost przychodów spółki w ostatnich latach i spróbujcie znaleźć podobnie tanie na GPW. Mamy deweloperke, Dekpol Steel, OZE etc. Czego chcieć więcej? Traktuje tą pozycje jako obowiązkową w swoim portfelu.
Ponadto ktoś skupuje tą spółkę, a gdy nie obrotów póki co, tyle co nic - wszak nikt nie chce jej oddać. Reszta jej jeszcze nie zna, więc nie kupuje, być może, do czasu.
Przed Dekpol duża szansa na kolejne lata dynamicznego wzrostu. Wiemy co dzieje się na rynku i jakie inwestycje idą w nieruchomości.. Spółka na dzień dzisiejszy niezauważona i tania. Widoczny staje się popyt na papier, resztę sobie oceńcie sami.
Dnia 2021-04-12 o godz. 12:34 ~Zielpko napisał(a): > Dekpol ma wiele gałęzi na których zarabia, jest niesamowicie tani, ponadto zwróćcie uwagę na wzrost przychodów spółki w ostatnich latach i spróbujcie znaleźć podobnie tanie na GPW. Mamy deweloperke, Dekpol Steel, OZE etc. Czego chcieć więcej? Traktuje tą pozycje jako obowiązkową w swoim portfelu. > > Ponadto ktoś skupuje tą spółkę, a gdy nie obrotów póki co, tyle co nic - wszak nikt nie chce jej oddać. Reszta jej jeszcze nie zna, więc nie kupuje, być może, do czasu.
dzisiaj się właśnie zapoznałem z Dekpolem i nabyłem do portfela
W zeszłym roku wytypowałem dwie obowiązkowe pozycje do portfela : Asbis i Dekpol. Pierwszy strzał okazał się celny, sądzę że teraz czas na Dekpol. Przydałaby się mała korekta najwyższy czas uzupełniać papier.
Przecież ta spółka III kwartały miała lepsze wyniki w stosunku do 2019 pomimo pandemii, teraz może być ciężko pobić IV 2019, ale kto wie. C/Z poniżej 5 i ten dynamiczny wzrost przychodów robi wrażenie