• John, kierunki Ci się nie pomyliły? Autor: ida2010 [37.47.42.*]
    Ty piszesz o kupowaniu, wygląda jakbyś sprzedawał.
  • Re: John, kierunki Ci się nie pomyliły? Autor: ~invvestor [84.17.55.*]
    Co tam, pewnie mała ściema, ważne że kurs rośnie przy imponującym jak na Eurosnack wolumenie :)
    No i trafnie John przewidział że będzie rosło, a to się ceni :)
    A ile naprawdę warte są dzisiaj te akcje będzie można cokolwiek ocenić po 14 maja...
  • Re: John, kierunki Ci się nie pomyliły? Autor: ida2010 [37.47.42.*]
    Johny kupił te swoje 3000 akcji po 1,05 zł za pensje z Carrfourze, doskonale wie, że chrupki świetnie się sprzedają. Ktoś zaniżył kurs, trochę zebrał akcji (liczył na więcej) - John skorzystał. Przychód za marzec będzie rekordowy - Święta, ktoś o tym doskonale wie. Czekamy do piątku lub poniedziałku.
  • Re: John, kierunki Ci się nie pomyliły? Autor: ~John [83.30.42.*]
    Ida2010 napisałem że do 1.20 zbieram i trochę nazbierałem. Innym razem nie śmiej się że wystawiam zlecenia po 3-5 tyś, bo większe zlecenie automatycznie podbija kurs. Proszę też abyś mnie nie nazywał kółkowiczem, bo jestem tu na długi termin. Pozdrawiam akcjonariuszy.
  • Re: John, kierunki Ci się nie pomyliły? Autor: ida2010 [37.47.42.*]
    Dnia 2021-04-12 o godz. 18:31 ~John napisał(a):
    > Ida2010 napisałem że do 1.20 zbieram i trochę nazbierałem. Innym razem nie śmiej się że wystawiam zlecenia po 3-5 tyś, bo większe zlecenie automatycznie podbija kurs. Proszę też abyś mnie nie nazywał kółkowiczem, bo jestem tu na długi termin. Pozdrawiam akcjonariuszy.

——-
    To teraz napisz szczerze ile dzisiaj kupiłeś akcji?
[x]
EUROSNACK -1,64% 2,40 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.