y ktos pomoze. Nie wycenia mi akcji answear. Jest tylko ilosc i brak ceny coo skutkuje minus 100%.czy to blad maklera?przeciez answrar jest notowane czy czegos nie wiem. Zero info
Dobra dziewczyno słuchaj uważnie. Beke sobie z ciebie robie. Nic z akcjami nie powinno sie stac ale na przyszlosc nie bierz sie za cos na czym sie nie znasz bo jak sama widzisz wierzysz w kazda glupote jaka przeczytasz. Jak cos sie nie zgadza rachunku to pytaj pomocy technicznej swojego brokera czyli w twoim przypadku aliora a nie obcych ludzi z internetu. Lekcja na przyszlosc: "nie wierzyć obcym z internetu a szczególnie z forum bankiera bo w zimę bedziesz chodziła w klapkach" pozdro xD
Info brokier nieczynny. Powiedz rosze jak wkoncu jest. Byl jakis formularz zrzeczenia akcji? Stracilam czy mam pelnowartosciowe akcji. Prosze o prawdziwa odp.
Nic takiego nie było, pewnie jakis blad w aplikacji. Serio nie bierz sie za cos jak sie na tym nie znasz bo naprawde stracisz pieniadze dziewczyno. Spij spokojnie, w poniedzialek zobacz czy sie naprawilo a jak nie to kontaktuj sie z supportem aliora. Nic nie stracilas
Też mam ilośc i 0zł wartość, i też konto w Alior . Kupowałem PDA i potem jak przeszy na pełnorawne akcje, to nie mogłem rozwijać szczegołów, Myślę, że właśnie to naprawiają. Akcje są ciągle notowane, więc spokojna głowa, to tylko błąd w Aliorze.