moim zdaniem wzrosty do przedziału 21-23 i tam stabilizacja schłodzenie wskaźników będzie nieodzowne technicznie nie widzę oporu do tej strefy, a fundamentalnie z dyskontem przyszłości nie byłby taki wzrost nieuzasadniony...
Spolka robi się medialna dodatkowo pnie się w górną wykresie. Kierunek znamy. Na razie arkusz prawie pusty z prawej.Czekamy na reklamy. Plus gildie w Bladebound.
Stabilny , powolny wzrost jak ostatnio od początku roku , może z lekkimi wahnięciami w dół ( ktoś nie wytrzyma i się wysypie - ale jestem pewny że jest masa inwestorów którzy szybciutko wyzbierają co się porozsypuje ) . Ja w każdym razie z ładowni ani beczki nie wytoczę na sprzedaż ( no może jakiś mały antałek aby kontentować się tym co jest i jak rośnie w oczach ) :)
Myślę że przy tej skali wzrostów , przy silnie spadkowym otoczeniu , korekta mogłaby być równie głęboka , nawet do ok. 10 zł , gdzie widzę bardzo silne wsparcie . Chyba że cichcem-powolutku acz zdecydowanie wyjedziemy ponad 20 zł - powiedzmy w okolice ATH (+- 24-25 zł) i wtedy korekta do ok. 20% do 20 zeta i odpał już wtedy w kosmos... tak sobie pomarzyć nie można? :)) A może ktoś na serio weźmie moje bajki , szczególnie gdy AM będzie poprawiało miesiąc w miesiąc wyniki i te 60 baniek w 4 lata okaże się dużo za mało ?!?EH...Co myślicie?