W mojej opinii dzisiaj o 9 pięknie poszły prezenty nawet 50k - później znowu upychanie pod espi / nikt nie brał i się nie rzucił na espi - co myślicie?
Wszytsko przed nami natychmiastowo zmiana nazwy bo obwcna to jakas porażka. Poczekajmy do konca kwietnia i wtedy pogadamy jak bedzie intermarum oraz info ile osob juz zagrało w gierkę na świecie.
Ktoś z rana wystawił na kupno 155000 akcji po 0,50 i to m być dystrybucja? W ten sposób to się chyba pakuje w temat i to tak, żeby było widać. Może jakiś duży gracz? Zobaczymy z czasem co się będzie działo. Myślę, że będzie dobrze. Premiera tuż tuż, a i druga Shelter 69 będzie niedługo i to może być ta gra, która wiele wprowadzi w cały gatunek Adult Games.
Pytanie brzmi kupił po 0,5 - tak szybko mu sprzedali? Dlaczego i kto? Później nikt nie ruszał po 0,45 - zapowiada się niezłe ale czy się przełoży na kurs? Moje zdanie znacie - 0,32
Tu będzie nie sama dystrybucja a(tu pozwolę sobie zacytować klasyka): produkcja, dystrybucja, masturbacja. Premiera na dniach, już czuję jak mi roooośnie poziom satysfakcji.
Akurat w przypadku Intermarum to liczę na kilkadziesiąt tys wyscałów dziennie. Tylko w przeciwieństwie do peaku graczy czy liczby pobrań, te dane akurat ciężko będzie zweryfikować.