• Warto być cierpliwym. Autor: ~Inox [5.173.104.*]
    Z własnego doświadczenia wiem że są spółki na które przychodzi czas i dają sporo zarobić. Doświadczyłem tego na Ml System, Acartus, Datawalk. Są też spółki sezonowe jak JSW, Tauron, KGHM a teraz uważam że czas inwestować w Gobarto bo wszystko przed nim
  • Re: Warto być cierpliwym. Autor: ~daniel10 [46.215.44.*]
    Co masz na myśli, pisząc o KGHM-ie i JSW "spółki sezonowe"??? Jeśli uważasz KGHM za spółkę sezonową, to powodzenia...
  • Re: Warto być cierpliwym. Autor: snalib [185.230.227.*]
    ma pewnie na myśli "cykliczność" kursu i w pełni się z tym zgadzam, zdecydowana większość wykresów akcji jest budowana w oparciu o "cykliczność" i KGHM jest tego 100% przykładem :)
    już dwukrotnie w ciągu ostatnich lat dał mi BARDZO dobrze zarobić i czekam teraz grzecznie na trzeci cykl :)
  • Re: Warto być cierpliwym. Autor: ~Remo [195.80.130.*]
    Wpadłeś tu na chwilę i robisz nam wykład o cierpliwości. My tu som od 11 lat i wszyscy jak jeden mąż przeklinamy dzień kiedy nasze zainteresowanie padło na tego śmiecia. Nawet gdyby to g.. wzroslo do 25 zł uznałbym to za kpinę z mojej cierpliwości i najbardziej bolesne doświadczenie inwestycyjne . Daruj sobie te nauki.
  • Re: Warto być cierpliwym. Autor: ~X5 [193.239.126.*]
    Czekamy cierpliwie ponieważ inne opcje są jeszcze gorsze. Nadal mamy szansę na zminimalizowanie strat.
  • Re: Warto być cierpliwym. Autor: ~Zorba [83.4.43.*]
    Dnia 2021-04-22 o godz. 09:41 ~X5 napisał(a):
    > Czekamy cierpliwie ponieważ inne opcje są jeszcze gorsze. Nadal mamy szansę na zminimalizowanie strat.

???????????????????????? czyżby ????????????????????
  • Re: Warto być cierpliwym. Autor: snalib [185.230.227.*]
    znowu malutki pakiet kupiony dzisiaj
    ktoś pewnie wyśmieje bo to kolejne 190 szt. ale łącznie blisko 10k
    a że cena cały czas "promocyjna" to dokupować warto :)
  • Re: Warto być cierpliwym. Autor: ~Mietek [94.254.177.*]
    Cza czekać !
    Ci co dotrwaja będą bogaci
  • Re: Warto być cierpliwym. Autor: ~X5 [83.8.129.*]
    Jest faktem że cena jest trzymana na poziomie śmiesznie niskim i ktoś to finansuje.
[x]
GOBARTO 0,00% 23,00 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.