Z własnego doświadczenia wiem że są spółki na które przychodzi czas i dają sporo zarobić. Doświadczyłem tego na Ml System, Acartus, Datawalk. Są też spółki sezonowe jak JSW, Tauron, KGHM a teraz uważam że czas inwestować w Gobarto bo wszystko przed nim
ma pewnie na myśli "cykliczność" kursu i w pełni się z tym zgadzam, zdecydowana większość wykresów akcji jest budowana w oparciu o "cykliczność" i KGHM jest tego 100% przykładem :) już dwukrotnie w ciągu ostatnich lat dał mi BARDZO dobrze zarobić i czekam teraz grzecznie na trzeci cykl :)
Wpadłeś tu na chwilę i robisz nam wykład o cierpliwości. My tu som od 11 lat i wszyscy jak jeden mąż przeklinamy dzień kiedy nasze zainteresowanie padło na tego śmiecia. Nawet gdyby to g.. wzroslo do 25 zł uznałbym to za kpinę z mojej cierpliwości i najbardziej bolesne doświadczenie inwestycyjne . Daruj sobie te nauki.
znowu malutki pakiet kupiony dzisiaj ktoś pewnie wyśmieje bo to kolejne 190 szt. ale łącznie blisko 10k a że cena cały czas "promocyjna" to dokupować warto :)