• Jest ok Autor: ~Hepi [5.253.207.*]
    Wystarczy porozmawiać z pracownikami. Wszystko w firmie działa jak należy. Nie panikować.
    Trolle wypad, bo taniej nie będzie.
  • Re: Jest ok Autor: ~Edgar [89.187.189.*]
    Dzwoniłem. To jakieś dwa światy co się tu i tam dzieje. Firma pracuje normalnie. Kto te chore posty tu pisze?!
    Nie dajmy się nabić w butelkę, to jakaś ściema te infa na forum. Ja czekam na wynik kwartału. Reszta to jakiś trollowy szajs.
  • Re: Jest ok Autor: ~Hunterman [31.60.230.*]
    Post o wprowadzeniu kasy z nowej emisji to gruby temat Jak coś to piszcie.. Zaladowany
  • Re: Jest ok Autor: ~Magda [194.110.114.*]
    O tym pisze właśnie. Jakiej emisji, przecież akcje serii D nie są nawet zarejestrowane w sądzie, wiec pieniądze są w depozycje w KDPW. Spółka nie ma pewnie ani złotówki z tej emisji jeszcze. Kurczę, piszmy merytorycznie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.110.114.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.110.114.*]
    Szczerze mówiąc dla mnie to wyglada na hejt. Piszesz na każdym wątku, powielasz informacje, nikt tego nie chce komentować. Nie o to tu chodzi. Napisałeś swoje spostrzeżenia, inni to czytają i wyciągają wnioski, tyle. Spamowanie każdego posta tylko powoduje, ze Twoja informacja traci na wartości. Każdy ma swój rozum i podejmuje samodzielnie decyzje. Mądremu wystarczą dwa zdania.
    Nie gniewaj się, taka jest moja ocena.
    To smutne, że forum już nic merytorycznego nie wnosi do działalności spółki i jej otoczenia. Szkoda, że brak jest sensownych opinii i rzeczowych dyskusji. Tylko hejt albo bezsensowny bełkot i manipulacja. Jeszcze cokolwiek można na grupach zamkniętych podyskutować. Naprawdę szkoda.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.75.*]
  • Re: Jest ok Autor: ~Sciema [91.192.88.*]
    Tosz to jedna i ta sama osoba Magda, jerry oraz magda_bis. To samo IP haha, no ładnie
  • Re: Jest ok Autor: ~cowid9000210 [185.134.114.*]
    jakaś nowa gierka babickich?
    Bardzo śmieszne. Nie wiem jak to działa ale nie nazywam się na B. Proszę bez podtekstów.
    Miłego wieczoru.
[x]
AQUATECH -24,65% 0,11 2025-03-24 16:43:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.