Dzwoniłem. To jakieś dwa światy co się tu i tam dzieje. Firma pracuje normalnie. Kto te chore posty tu pisze?!
Nie dajmy się nabić w butelkę, to jakaś ściema te infa na forum. Ja czekam na wynik kwartału. Reszta to jakiś trollowy szajs.
O tym pisze właśnie. Jakiej emisji, przecież akcje serii D nie są nawet zarejestrowane w sądzie, wiec pieniądze są w depozycje w KDPW. Spółka nie ma pewnie ani złotówki z tej emisji jeszcze. Kurczę, piszmy merytorycznie.
Szczerze mówiąc dla mnie to wyglada na hejt. Piszesz na każdym wątku, powielasz informacje, nikt tego nie chce komentować. Nie o to tu chodzi. Napisałeś swoje spostrzeżenia, inni to czytają i wyciągają wnioski, tyle. Spamowanie każdego posta tylko powoduje, ze Twoja informacja traci na wartości. Każdy ma swój rozum i podejmuje samodzielnie decyzje. Mądremu wystarczą dwa zdania.
Nie gniewaj się, taka jest moja ocena.
To smutne, że forum już nic merytorycznego nie wnosi do działalności spółki i jej otoczenia. Szkoda, że brak jest sensownych opinii i rzeczowych dyskusji. Tylko hejt albo bezsensowny bełkot i manipulacja. Jeszcze cokolwiek można na grupach zamkniętych podyskutować. Naprawdę szkoda.