• A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Krzysztof [37.47.58.*]
    Poczekacie i zobaczycie.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Nastepny troll wzrostowy.Jeden juz spekal xx i uciekl to drugi sie znakazl.Jakies analizy? Czy z fusów wrozysz?
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.105.*]
    Gdzie sie podzial analityk gieldowy xx tzw trol wzrostowy ktory od pazdziernika obiecywal zlote gory.Ktory powiesil nie jednego na haku tak jak i on wisi od dawna.Kiedys napisal ze tylko z 2 m zerknie na wykres i juz widzi jaki jest trend.Nie sluchajcie go to ciamajda zyciowy.od pazdziernika gada ciagle to samo.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [83.24.196.*]
    Hans z ostatniego wpisu to inaczej też Falo34,ronin itd.pisze z różnych IP ,w poprzednich postach na gtc to widać.
    Np.na Geotrans piszą 2020-06-12 o nim: IP 896459 to trol co skacze po spółkach i sieje ferment (wcześniej trolował na The Farm51) lub też piszą na Global Cosmed 2020-12-01 np.XXXl troll GLGito=Falo34=89-64-59>=...
    lub na profilu Fin Tech Ventures 2019-11-20 piszą:Do parszywego-wymoczka DT{5.173.105.}
    Wszystko w temacie.

• Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [83.24.196.*]
    Na Global Cosmed 2020-12-02 o Hansie( Hansie czyli o Falo34,ronin itd.) piszą: UWAGA INWESTORZY! Falo34 nagania na spadki !....i odbiera wam akcje.
    Był też Hans czyli Falo na Mabionie. 2021-03-10 piszą :Frustrat falo34 w natarciu...uważajcie na tego synka. Na Global Cosmed 2020-12-09 napisali Falo 34-największym XXXL trolem i debem na forum bankiera! Z tego co widzę od tamtej pory do dziś Global Cosmed jest ponad 30 % na plusie.
    Na 01 Cyberaton Proenergy SA 2020-07-21 napisali o IP 896459,KTÓRY POSIADA HANS między innymi oczywiście!,że sieje niezły ferment swoimi pół hasełkami i że trzeba brać tego pana na poprawkę.Piszą,że przydałoby się go zablokować,bo bawi się w najlepsze i ma kolejne nicki i różne IP.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Ale wy macie zryte berety.Hansow jest duzo .Ty GTC tez mozesz zrobic wpis a pospisac sie hans
    Nie wymiguj się Falo34,każdy ma swój indywidualny IP komputera,a twój to między innymi 896436,896459 itd.
    We wpisie miało być Falo34 czyli Hansie twoje Ip o numerach 896446( ,94254184,5173112,5173105 i wiele innych.....,a szczególnie twoje już sławne! na Bankierze IP896459
    Cos ci sie pokrecilo w glowie a co to ma do rzeczy z tym.ze xx bajki opowiadal jaka to nie jest piekna spolka i juz od pazdziernika rosnie
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [79.184.63.*]
    Ja również Krzysztof,uważam ,że jak w tytule,czyli że,gtc jeszcze będzie bardzo wysoko,wystarczy zaczekać na przykład do 25 kwietnia ,bo wtedy przestaną obowiązywać obecne decyzje i pewnie już od 26kwietnia lub parę dni póżniej znów otworzą galerie.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.113.*]
    Tak ciekawe co powiesz na to jak rzad przeforsuje ustawe ze wlasciciele galeri musza obnizyc czynsze o 80 %no to wtedy napewno zpbaczysz tu 4zl .A gdzie podzial sie ten troll wzrostowy xx? Jskos nie wystawia nos z nory.Wisi na haku ja my wszyscy
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.113.*]
    Galerie juz byly otwarte w lutym i co to zmienilo? Nic.Co z tego ze ci otworza galerie jak beda musieli obnizyc czynsz o 80%Zysku zero same straty
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [79.184.63.*]
    HA,HA,HA dobre ,o 80% obniżą.Wiesz co sławny na całym bankierze manipulatorze o różnych ID i naganiaczu na spadki gtc Hansie,Falo34 itp. ,chciałbyś dokupić,ale nic z tego.Idż sobie ponaganiaj na spadki na mabionie ,bo tam akurat naganiasz na wzrosty i pisz nadal,jak piszesz,że pompa i że świece wywalają mocno w górę.Nie na darmo cię na bankierze odpowiednio wyzywają i ostrzegają przed tobą,że chcesz tanio zebrać . Mam cytować z przykładami i datami i twoim ID ?A tu by się kupiło gtc za 4zł? Ojej,a może właśnie gtc wróci na ponad 50zł jak w tytule?
    Sam jestes trolem.A co nie slyszysz co rzad planuje ? Obnizyc o 80%
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [83.24.189.*]
    Znów odezwał się Hans,czyli ten ,o wielu ID (co nawet można sprawdzić na samym gtc),o ktorym piszą np.,ID 5.173,113 dnia1.04.2020r na QubicGames,że cytuję Teraz: jako dexter nagania,tyle ludzi już nabrał,naganiał na 6zł,sciemniał ze ma 200000akcji.Piszą na innych spółkach tez nagania i sciemnia ze ma 200000akcji.To stary nagon piszą tam i że wszedzie tak robi.Działał już dawniej jako chlopok...pod tytułem,,Na wpisie Zofia zerknij na maila...dobrze dają na niego(wtedy miał ID 89.64.4).Inne pseudonimy to Fifik ID 896464,Henryk ID 896464.Tam też dobrze piszą na niego,(konkretniie na Eurocash 5.04.2021r).Na BML piszą o nim 27.01.2021r bajkopisarz ,uwaga!.Na 11 bit piszą,że 20.05.2019r,że działa na zlecenie agencji działającej na zlecenie instytucji finansowych na spadki cen.Ciekawe to jest.Piszą,że podaje sie za chłopaka,starszego mężczyzne(,za kobietę nie,więc pewnie nią jest).Nigdy nie jest zadowolony,wciąż narzeka i oczywiscie tylko on zawsze ma rację,nawet gdy kurs rośnie i szczególnie wtedy,bo jak to piszą,on mówił,że spadnie przecież...Ktoś tam opisał na forum wszystkie jego możliwe ID,ale sądzę,że wszystkich i tak nie wymienił.Po czym poznać,że ma akcje?-bedzie pisał coś w stylu,że od jutra pompa!.Tu na gtc ich nie ma ,wiec nagania,pisząc jedynie,że ma ich dużo...Tego jak go na bankierze wyzywają,to nie napiszę,chyba,że będzie tu dalej pisał głupoty.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [83.24.189.*]
    Ojej,gdzie to nie wejdziesz to wszędzie ten Hans,tak jak przed chwilą opisałem.Na Mercator Medical piszą 6.08.2020r:ID 89.64.58 więc oczywiscie o Hansie ,miał już te ID,jak widać nawet wczesniej na forum też na gtc ,pisze tam użytkownik dnia 6.06.2020r .ID 89.64.58 to trol spadkowo/wzrostowy znany z wielu spółek.Gra tam ,gdzie widzi szansę zysku.W zależności czy ma akcje to nagania na wzrost.A jak nie ma to na spadek,żeby kupić.Zwykły kółkowicz.Znany z Biomed niejaki Mysz-prawdziwa kanalia.Tfuu.
    To cały wpis o Hansie,jeden z wielu całkiem podobnych,bo wszędzie chodzi o to samo.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.97.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Jestem tylko na gtc,to o tobie Hans wypisują na forum różne obrzydliwstwa,mam zacytować z datami i z twoim ID? Zwraca uwagę twój sławny styl pisarski:i tak to piszesz i tak to g.... spadnie.Nie masz w dupie gtc jak to piszesz,bo ze spadkowymi i tylko ze spadkowymi postami na gtc produkujesz się od bardzo długiego czasu..Po co ci gtc?,bo albo ci za to nieżle płacą,żebyś naganiał na spadki,jak to już piszą o tym na bankierze i o twoim ID,albo sam chcesz je mieć tanio,taniutko,.Ale niestety,obniżek wynajmu nie ma i szybciej rząd uruchomi pomoc,ponieważ byłoby to niezgodne z artykułem 495 Kodeksu Cywilnego,więc już się nie produkuj sławny wielonicowcu i naganiaczu na spadki,jak to o tobie piszą od dawna,obecnie Hansie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.104.*]
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Gdzie sie podzial trol wzrostowy xx? Ale dzis ladnie rosnie.Taka piekna spolka od ponad roku jest w czarnej dupie.Ty polecajcie znajomym te spolke to dobra inwestcja.W tym tyg kupia z 6.8 a za 5 lat sprzedja za 6.9.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Puknij sie w czolo.Ty taki obeznany
    .Jak ty wiesz gdzie kto byl na jakiej spolce.Wszyscy pisza o tobie zenaganiasz.Jestes trolem wzrostowym .Kazdy to wie
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [79.184.59.*]
    Hans trol IP 5.173.96 ,piszą na Soft blue 29 V 2020 ( też Młody,Nowy) zaklada wątki w innych,troluje pod różnymi nikami.Dziesiątki ników.Hans też inaczej Obserwator na The Farm z 1 XII 2020 ,doinformowany IP 5.173.187(inaczej Hans) na MRC 20 05 2020,16.01.2021 Hm IP 88.156.130 na OAT 10.01 2020 IP,,Zibi IP 89.64.47 z 16.03.2021,na One More pisze również 5.173.193,jim na cdr 9.04.2021r,Majster 29.09.2020r na Elektrobudowie ,Nagan IP 5.173.193,blask IP 5.173.193 na Innogene,1.03.2023,yanusz IP 5.173.193 na Inno gene

• Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [79.184.59.*]
    Wszędzie się nabijają z Hansa ( też grubyjanuary Nagan)
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [79.184.45.*]
    O tu w tym temacie jest cała prawda o naszym Hansie,KTÓRY PISZE OBSTAWIAMY GTC...GONIĆ GTC BADZIEW NA ...I ROBI FIKOŁKI,ŻEBY KUPIĆ AKCJE GTC W PROMOCJI (hans po promocje to se idż do biedronki).ALE NIESTETY,TE CZASY BĘDĄ MIJAĆ BEZPOWROTNIE ,A KURS ZACZNIE NABIERAĆ ROZPĘDU,GDY OTWORZĄ GALERIE CZYLI JUŻ W TEN WTOREK 4 MAJA. NIE NA DARMO TROL SPADKOWY HANS TAK SIĘ GIMNASTYKUJE.TAK HANS POOBSTAWIAJMY,JA OBSTAWIAM MAXY GTC NA KTÓRYCH JUŻ BYŁ,CZYLI OK. 58ZŁ,A POTEM 500ZŁ
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [83.24.202.*]
    I tu w tym wątku też jest cała prawda o tobie Hansie i nie tylko Hansie (całe mnóstowo niców) wynajęty naganiaczu spadkowy.
    Widzisz.Jaki spadkowy? Czemu jie rosniepoprostu xx to darkozjad
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [83.24.202.*]
    Kto wie? W swoich ostatnich postach napisał,że jak ktoś nie wierzy we wzrosty do 10,38zł to powinien je sprzedać.Zakładając,że była to cena z początku 2020 r to faktycznie nie są odległe czasy.Faktycznie gtc było po tyle na początku 2020 r ,a tak naganiasz na spadki,że jak to napisał o tobie w wątku na NG2/CCC 21.03.2020r autor Wnikliwy: ..od rana trwa zwiekszone zainteresowanie troli z agencji 5.173.XXX.Jest to związane z panicznym poszukiwaniem chętnych do oddania akcji tuż przed kolejną dużą falą wzrostową...
    Xx to znowu ty pod nickiem gtc? FALA WZROSTOWA tak wiem miala juz byc od 4 maja dzis 18 maj jakos jej nie widac.Przeciez nikt tej spolki nie chce
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.105.*]
    A ty ciagle to samo o trolu spadkowym.A umiesz napisac cis wiecej? Proste pytanie-obiecywales ze od 4 maja beda wzrsosty.Dlaczego klamales ?
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [83.24.207.*]
    Nie jestem twoim xx,nic ci nie obiecywałem i nie widzę,aby on ci coś obiecywał.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~GTC [79.184.52.*]
    Idż Hans pojęczeć na Synergia Fund.do rekinka Hansie-Inwestor
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.122.*]
    A kto pisal od 4 maja otwarcie galeri.Beda wzrosty na gtc?
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [79.184.52.*]
    JA ŻEM PISAŁ! 4 MAJA wprawdzie zmarnowałeś je swoim naganianiem na spadki bo podrósl kurs 4 maja w dniu otwarcia galerii i spadł ,więc więcej tak już nie rób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mało WAM promocji ?? OKOŁO 70 % NA GTC promocji od covidowego zjazdu W 2020R ,więc Czas na olbrzymie wzrosty!.Przekaż to kolegom z WARSZAWSKIEGO MORDORU OPEN SPACE!!!!!!!!!!!!
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [79.184.52.*]
    PRZYPOMINAM,ŻE NA GTC PREFERUJEMY KOLOR JEDYNIE Z I E L O N Y !!!
    Zielony kolor tu nie istnieje.No i co teraz powiesz ? Jest 19 maja a od 4 mial byc taki wzrost i gdzie on jest.Ja napisze to jeszcze raz zebys zapamietal co pisalem ci juz wczesniej.Ciekawe co ty napiszesz jak w czerwcu lipcu sierpniu kurs bedzie w tym samym miejscu lub nizej.I tak bedzie bo gtc nie ma nas czym pozytywnie zaskoczyc bo czym ? Bo galerie otwarte no są i co? Bo Ipopema dala reoomendacje 8,48zl ? I co wszyscy maja gdzies te rekomendacje,bo maja gotowke i kupili budynki i co z tego nic to nie zmienia.A to ze gtc byl po 10zl nie znaczy ze kiedykolwiek bedzie znowu po 10 zl.To co wg ciebie jak jakas spolka w 2020r byla np po 120zl a teraz jest po 60zl to musi dojsc so 120zl? To sa twoje pobozne zyczenia.Jakby spolka byla gtc byla ok to by sie licYki z akcjonariuszami i dzielili by sie dywisenda
    POROZMAWIAJ z kim trzeba w tej warszawskiej agencji ,zamiast naganiać na spadki,to będzie szybciej i nie kłam Hans,bo zielony kolor istnieje,rozejrz się.Masz rację,to,że gtc był w 2020r po 10,38zł to nie znaczy,że nie będzie znacznie wyżej !!! W koncu nowy właściciel od 2020r na gtc zobowiązuje do poważnej ceny akcji, znacznie wyższej niż 10,38zł sprzed pandemii.Po co ma gtc znów pozytywnie zaskoczyć ???co raz nas zaskakują, to budują nowe budynki AAA 100% już wynajęte, do tego w najbardziej popularnych miejscach,kupują działki,podpisują bardzo poważne umowy,oddają do użytku co raz to nowe budynki KLASY AAA Z CERTYFIKATAMI.Ostatnie info z 28.04.2021r gtc inwestuje ponad 160mln euro,z dziś 19.05.2021R info,że rozbudowują swój zespół (dyrektor ds .transakcji dołącza do firmy).TYLE INF,ŻE JUŻ NIE NADĄŻAM .WIĘC WSZYSTKO NAPEWNO NIE JEST W CENIE!!! nie wmówisz mi tego Hans. Wszystko jest na stronie gtc.
    Nieruchomości są na całą Europę WSCHODNIĄ,POŁUDNIOWĄ,ŚRODKOWĄ,mają kontakty międzynarodowe,do tego RATING INWESTYCYJNY nie tak dawno wydany przez znaną na świecei agencję Scope Ratings BBB-Z PRESPEKTYWĄ STABILNĄ,co zapewnia właśnie działanie na arenie międzynarodowej.TYLKO CENĘ AKCJI MAJĄ JESZCZE ZACOFANĄ,JAK NA NOWEGO,ŚWIATOWEGO WŁAŚCICIELA.Więc Hans wytłumacz pracodawcy ,że to lipa tak niska cena akcji ,cena ma też być z certyfikatem AAA ,WIĘC NAJWYŻSZA I NAJLEPSZA.jA WIĘC CI KIBICUJĘ,załatw to szybko,bo zwymiotuję przy tak niskiej cenie za akcje ,gdy na infach tyle NOWOŚCI ,a każda z certyfikatem AAA. ZMIEŃ TO JUŻ OD JUTRA,nie ma co tracić czasu,życie jest krótkie.CZEKAM I OD JUTRA OBSERWUJĘ KURS AKCJI GTC.MA BYĆ CAŁY CZAS ZIELONO i nie tłumacz się,tłumaczeń nie przyjmuję do wiadomości.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [88.156.130.*]
    Tu masz racje ze te infa sie wszystkie wydarzyly.Ale coz z tego ze tyle inf jak kurs jestbw czarnej dupie.Patrz te infa juz za nami i nie ma zainteresowania zadnego akcjami gtc sam widzisz po kursie i obrotach bardzo bardzo mizernych.Bo chyba nie powiesz mi ze 85 tys zl obrotu to powalajaca kwota? Czyli reasumujac infa juz byly i nic sie z kursem nie wydarzylo.To.co nagle za tydzien dwa inwestorzy pomysla o jest spolka gtc taka perla.Jakby tak bylo to juz byloby 10 zl i mln obroty.A jak kurs jest tam gdzie jest to znaczy ze.to wszystko nie wystarcza .Rynek tu decyduje czy jest dobrze czy zle .A u nas nikt sie tymi infami nie przejmuje
    WIEM dlaczego do ok. połowy maja było mniejsze zainteresowanie akcjami gtc,ale nie będę tego pisać,bo na szczęście ten termin już minął. Było,minęło.To teraz Hans zacznij działać.PUNKT PIERWSZY-NAGŁÓWKI PROMUJĄCE GTC,CZYLI WYCIĄGNIJ NASZĄ PERŁĘ Z DNA MORZA,SKORO NIKT SUPER INFORMACJI GTC NIE CZYTA, ANI NAWET INWESTYCJA ZA 160 MLN EURO z 28.04.2021r NIE ZROBIŁA TU NA NIKIM WRAŻENIA,ani tego ,że zapowiadają już dobre wyniki.Postaraj się tam w tym warszawskim open space,jak trzeba będzie to zrób jakiś pokaz na blacie biurka,ale........ tak,żeby cię nie wyprowadzili!!!,nie odziali w sukienkę z bardzo długimi,zawiązanymi rękawami i nie zamknęli.ZRÓB WIELKI NAPIS I POROZKLEJAJ w nocy NA BIEDRONKACH I LIDLACH i gdzie się da,ŻE 70% PROMOCJI JEST PO COVIDOWYM ZJEŻDZIE NA GTC OD 2020 R tylko,uważaj na monitoring.A CO JA BĘDĘ UCZYĆ FACHOWCA OD TAKICH RZECZY!!!! hans poprostu się wykaż i bądż sobą,a jak to nie pomoże to porozmawiaj z pracodawcą i osobami decyzyjnymi,ZRÓB ŻEBY PERŁA BŁYSZCZAŁA W KOŃCU SWOJĄ WYSOKĄ CENĄ NA MIARĘ SWOICH nowoczesnych,ekologicznych CERTYFIKATÓW AAA TYLKO DLA BARDZO ZAMOŻNYCH KLIENTOW, cena też ma być najlepsza i najwyższa AAA.OBKLEJ SIĘ PLAKATAMI z napisami -' ' OTWARTE GALERIE WIĘC CZAS NA WZROSTY GTC''!!!!!!!!!!!!!!!!!(to one były dotychczas główną ością,przeszkodą we wzrostach gtc) I POCHODŻ PO GALERII,MOŻESZ COŚ ZDJĄĆ DLA LEPSZEGO EFEKTU,BĘDZIESZ BARDZIEJ ZAUWAŻALNY, tylko kryj się przed telewizją ,kamerami ,uważaj na siebie!!!,BO POKAŻĄ CIĘ W WIADOMOŚCIACH,ALE W SUMIE TO TEŻ DOBRA PROMOCJA GTC JAK POKAŻĄ NAPISY W TELEWIZJI . przynajmniej ktoś przypomni sobie o spółce i może zajrzy na stronę gtc i poczyta infa z ostatniego roku ,bo było ich BARDZO DUŻO Zaczynaj działać,powodzenia!!!
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [88.156.130.*]
    Bardzo smieszne.Nic to nie da.Wszyscy wiedza ze gtc ma -70%ale wiedza ze to juz nie wroci do tych poziomow przez natepne 10 lat tak jak to bylo od 2011-2020.
    TO NIC ŚMIESZNEGO ! CO NIC NIE DA ?? CO ZA NIE WRÓCI? w MOIM SŁOWNIKU NIE MA TAKICH POJĘĆ!!!!!! AKCJE PROMO NIC BY NIE DAŁY? a ja bym się przynajmniej zainteresował,gdyby były właściwie przeprowadzone!!!.A NIE STAĆ FIRMĘ NA EKOLOGICZNEGO PANA Z CERTYFIKATEM AAA+,KTÓRY PODNIÓSŁBY KURS??? ŻAL? A kwiatki ,nasionka rozdawane PRACOWNIKOM ŻE CO? tańsze???,bardziej ECO??? akcje gtc też mogą być eco,pracownicy by się bardziej ucieszyli,gdyby dostali akcje zamiast kwiatkow o wartości 58zł każda ,czyli cenie,która była 10 lat temu,a nawet po jakieś 20zł z ostatnich lat ,czy TE WYMĘCZONE po ponad 10zł z 2020r,CZYLI 10,38ZŁ..BARDZIEJ BY DOCENILI EKOLOGICZNY CHARAKTER FIRMY I NOWEGO SZEFA OD 2020R O TAK SZEROKICH KONTAKTACH MIĘDZYNARODWYCH,ŚWIATOWYCH certyfikatach AAA I STABILNYM INWESTYCYJNYM ratingu BBB.Co ,nie stać na parę porządnych artykułów we właściwych miejscach?,(tylko jakieś nadgryzione).SZYBKO BY SIĘ ZROBIŁO W PARĘ DNI +50%,A W KOLEJNYCH dalsze +20%, +30% itd .chociaż do około 200%.TROCHĘ LUDZKIEGO ZAANGAŻOWANIA!!! PROSZĘ CIĘ,TROCHĘ CHĘCI I MINIMUM LUDZKIEGO WYSIŁKU,a nie flaki z olejem.GDYBYM ja był dyrektorem korporacji ,to już bym zrobił promo dla tych AKCJI GTC związanych niezmiennie z ekologicznymi nowymi ,złotymi nieruchomościami z certyfikatami AAA,TAK BY SIĘ ZŁOCIŁO,AKCJE GTC błyszczałyby najjaśniej na całej gpw. w cenie minimum kghm.A TY JAK NIE CHCESZ TU DZIAŁAĆ CONAJMNIEJ JAK DZIAŁASZ NA NEW CONNECT to pozdrów kolegów z sali warszawskiego mordoru, ,taka ta praca.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [79.184.65.*]
    OSTATNIE INFO GTC: 28 kwietnia 2021r. zakup GTC nieruchomości za 160.300.000,00 Eur. więc siedemset trzydzieści jeden milionów sto siedemdziesiat tysięcy.
    INFO Z WCZORAJ: Nominacja Eszter Salomon dyrektora ds.transakcji gtc.Z Eszter jako członkiem zespołu deweloper lizy na płynną realizację zbliżających się TRANSAKCJI NA DUŻĄ SKALĘ,które są planowane na na rynkach operacyjnych firmy.Jest eksperem w dziedzinie finansów i transakcji z 20 letnim doświadczeniem zdobytym w międzynarodowych firmach.Finalizowała transakcje fuzji i przejęć o wartości 60-220 milionów euro z największymi firmami międzynarodowymi .Odpowiadała za zarządzanie aktywami w portfelu funduszy o wartości 1000 mln euro,a także za realizację dużych transakcji w regionie Europy Środkowo-W schodniej. PREZES GTC NAPISAŁ: JESTEM PRZEKONANY,że jej wiedza na temat nieruchomości w połączeniu z doskonałymi umiejętnościami z zakresu operacji finansowych sprawią,że SUKCESY GTC PRZEKROCZĄ NASZE OZEKIWANIA.
    DLATEGO DZIŚ HANS ŚWIĘTUJEMY NA GTC ,BO JEST CO ŚWIĘTOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LICZĘ OD DZIŚ NA D U Ż Ą Z I E L E Ń ,dealtoniści-chowajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.107.*]
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.107.*]
    Wida zielen az w oczy szczypie.I znowu nic te infa nie daja.Osuwamy sie systematycznie w dol
    Chyba miales racje.Ale rośnie A jaki obrot.Super spolka.Juz za pare lat 8 zl
    Oj.I co czemu dzis taki piekny minus.No slucham? Tak wiem korekta-buhahaha.Tys jest taki znawca gieldy jak z koziej piz.y raisen tasia.A nikt mnie nie chce tu sluchac niebawem 5zl
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [79.184.65.*]
    Zwyczajna konsolidacja . A jeżeli nie,to brawo, BRAWO ! od razu widać 20 letnie doświadczenie w finalizacji transakcji fuzji i przejęć. My tu zamierzaliśmy świętować,a tu co??? PIACHEM PO OCZACH!!! NIE ŁADNIE!!! Szykujemy kurs do zdjęcia z gpw? CZY TO TA TRANSAKCJA MOŻE NA DUŻĄ SKALĘ?/? o której piszą? Nie kalkuluje się? Jakaś podpowiedż? Ostatnia cena z wezwania była 8,76zł.Jak zawsze pośrednie przejęcie pakietów kontrolnych mogą krzywdzić I KRZYWDZĄ udziałowców mniejszościowych,ale kogo to obchodzi.A pisali,że kolejne kwartaly mają być ok,galerie otworzyli wszystko na jak najlepszej drodze i co ja tu widzę.Nie,nie jestem daltonistą.
    PREZES NAPISAŁ,ŻE JEST PRZEKONANY,ŻE SUKCESY GTC PRZEKROCZĄ ICH OCZEKIWANIA W POŁĄCZENIU Z DOSKONAŁYMI UMIEJĘTNOŚCIAMI NOWEGO DYREKTOR DS.TRANSAKCJI. Moje oczekiwania już dziś zostały przekroczone, po pierwszym dniu.Kupiło się gtc tanio,to i tanio się ma,jasne .JAK tam Hans twoi pracodawcy z warszawsKiego mordoru open space zadowoleni dziś ??? TO ŚWIĘTUJCIE,ŚWIĘTJCIE ,BRAWO,BRAWO!
    Ile dostajesz za bycie trolem wzrostowym?Nawet jakby spadlo w dwa miesiace na 2 zl ty zawsze masz odpowiedz ze jest dobrze otd.Ze super.Bys sie przyznal ze kiepskie te gtc?
    Na razie gtc chodzi od bandy do bandy ,jest w trendzie bocznym, konsolidacji,jeżeli wybiłoby dół, to wtedy przyznam,co zechcesz. Nic mi Hans nie płacą za odpowiadanie dla ciebie.//Charytatywnie ci odpowiadam. Dobra, ok ,już się zamknąłem,nie przeszkadzam
    Wrwszcie.Miales sie idezwac jak bedzie 8.48 czyli nigdy-buhahah
[x]
GTC 0,00% 4,02 2025-09-19 13:53:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.