Cały bankier został poinformowany! Najpierw podbitka 20%, a później nagonka na wszystkich spółkach z wysokimi obrotami o perełce Matiza! Dobrze wiem, że wywalałeś bo sam nagonke robiłeś tym swoim PITem!
Najpierw prześledź spółki na których byłem i ile urosły od tego czasu.
Nie mam wpływu na to co robią inni. Nie mam wpływu brak zainteresowania gdy piszę o dobrej spółce ,która w aktualnym momencie kosztuje 60 groszy i nie mam wpływu na to ,że ktoś bierze po 2 zł. Nie mam też wpływu na to ,że ktoś woli wywalić po 1,5 zł ,gdy spółka ma C/Z 10 i wypłaca dywidendę.
Z samej dywidendy na poziomie 10 groszy na akcję zarobię tutaj kilkadziesiąt tysięcy złoty. BA sam jestem w stanie zmienić uchwały na WZA i wnieść o taką dywidendę :)
Ty sobie pisz swoje i graj na śmieciowych spółkach pokroju EMONT.
Tez się dokleiłem tutaj w okolicach 1 zł takie okazie to codziennie się nie trafiają przy takim mieleniu to w tydzień pozamiatane FF. J tylko śpiewać pójdę boso bez akcji bez dywidendy w takim zamieszaniu . Wypada tez podziękować za obroty i rozruszanie waloru , jak widać spółka broni swoje fundamenty pomimo zamieszania to dobra wróżba . Oby więcej takich akcjonariuszy jak pow.