Witam wszystkich akcjonariuszy. Nie powiem ile ale skubałem ostatnio. Mam i trzymam conajmniej do 30. Zapraszam spekułę. Niech podkręcą chocby do tych 30. Mam czas
Zenek IP 94.254.176.* , Stary-inwestor IP 31.0.42.*
~JW2019-09-13 10:25:IP 78.11.196.*
Jak mają papier to spamują x postów typu "zaraz wystrzał", "zbierać!". A jak się pozbędą akcji to spamują "zaraz lawina". Tak max 3 słowa na post. Najgorszy typ naganiczy... Zapewne spamują też po innymi nickami. Chorągiewki.
Właśnie sobie Twoje IP [37.47.19] wpisałem w google. Nieliczne Twoje nicki: 'ja', 'wódz', 'oli', 'wzrosty' itp itd Ty naganiaczu. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Jaki cel tutaj masz na tej spółce?
po pierwsze bankier to zero merytoryki nie oczekuj sensownej odpowiedzi - z dzieckiem ble ble ble więcej sie dowiesz i bardziej wiarygodnych rzeczy
po drugie kabaret zwany bankier to idealne miejsce dla zakompleksionych pajacuf - dymac chca innych i myslom ze wpisem cos ugrajo - przeciez kazdy kto ma co najmniej kilka tysięc a tym bardziej dziesiąt ma rozum gdzie pchac swoje złote
po trzecie sens czytania wpisów waszych to temat do kabaretu i dwocipow na wykop - tyle w temacie duraki dymane węglarkom
giełda to raj dla myślacych i rozsądnych - nikt normalny nie kupuje na górkach i sprzedaje na dołkachh - prosta analiza daje z grubsza wiedze kiedy wejśc a kiedy wyjść - idealnie na ekstremach sie raczje nie da bo grubas rządzi ale połowe czy 2/3 tego co hapnie grubas idzie spokojnie na każdym spadkow/wzroście zarobić - trza myslec baranie tutki ...