• Dziwne to forum Autor: ~Stachu [37.47.31.*]
    Bez bezczelnej nagonki na spadki/wzrosty. Czy ja jestem na bankierze?

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy papieru. :-)
  • Re: Dziwne to forum Autor: ~inwestor [31.182.225.*]
    i dobrze bo jak wiemy pieniądze lubią cisze ;-)
  • Re: Dziwne to forum Autor: ~donb [185.183.226.*]
    Dla mnie tez szok patrząc na inne fora, tym bardziej ze ostatnio ładnie rośnie więc powinni pojawić się "inwestory". Zastanawiam się kto tu inwestuje, same fundusze ze taka cisza ? :)
  • Re: Dziwne to forum Autor: ~Marceli_Szpak [193.22.252.*]
    cisza się skończy, gdy wyjdzie jakieś spektakularne info kończące wzrosty, pod wyniki nie wejdzie tutaj tzw "ulica bankiera", oni lubią kupować na górce.
  • Re: Dziwne to forum Autor: ~ADS [5.173.160.*]
    Spektakularnego info tu nie będzie, tylko rozwój organiczny. Jest szansa, że wzrost kursu będzie stopniowy i naturalny. I bardzo dobrze.
  • Re: Dziwne to forum Autor: ~Greg [83.31.116.*]
    Dokładnie to jakiś czas temu pisałem tutaj. Cisza spokój. Ulica kupila za 6.5, połowę sprzedała w strachu jak poszedł dołek na 5.8, a resztę zrekompensowała na 7 -7.2 by nie być na stracie. Przyjdą z powrotem jak będzie 12.
  • Re: Dziwne to forum Autor: ~Wich [83.14.59.*]
    Tylko się cieszyć. Mamy tu dobry wskaźnik. Jak zaczną się jazdy na forum to znak do ewakuacji, a póki co cichosza.
  • Re: Dziwne to forum Autor: ~Tata [217.173.4.*]
    Siedze w tej spolce od grudnia tamtego roku... wszystkie trole co sie pojawiaja zaraz sa zgłaszane do admina poprostu jeden post na 2 dni to jest miod... sami powazni ludzie
  • Re: Dziwne to forum Autor: ~KubaM [176.96.146.*]
    Wszystko prawda, Takiego spokoju jak na tym forum jeszcze nie widziałem.
    To też zasługa tego, że rośniemy systematycznie ale powoli. Brak skoków o 20 czy 30% sprawia, że trolle jej nie dostrzegają.
[x]
TOYA -0,21% 9,50 2026-02-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.