• Pomocy Autor: ~Lid [83.28.12.*]
    Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez naganiaczy . Wierząc w ich przemowy, uwierzyłem że elektrobudowa będzie ciągle rosła. Kupowałem elektrobudowe po 5.60.. Kupiłem ją za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment 230 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć tym oszustom tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko tym sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
  • Re: Pomocy Autor: ~AmberGold [31.0.40.*]
    Dnia 2021-04-08 o godz. 20:38 ~Lid napisał(a):
    > Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez naganiaczy . Wierząc w ich przemowy, uwierzyłem że elektrobudowa będzie ciągle rosła. Kupowałem elektrobudowe po 5.60.. Kupiłem ją za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment 230 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć tym oszustom tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko tym sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...

A dlaczego nie słuchałeś tych, którzy ostrzegali Cię, że to bańka spekulacyjna? Przeczytaj posty od np. stycznia. Jest co najmniej tyle samo ostrzeżeń co zachęt. Ostrzegali Cię jak Rejtan rwący koszulę: AliBaba, Kolo, Kapciowy, AmberGold i inni. Naganiaczy nie będę wymieniał. Znajdziesz ich na forum. Skopiuj je sobie zanim zostanie zamknięte.

Uważam, że małe masz szanse gdyż nie dochowałeś należytej staranności, tzn. nie wiedzialeś albo nie chciałeś wiedzieć tego co każdy przeciętnie rozgarnięty, a nawet nierozgarnięty wiedzieć powinien. Jesteś chyba dużym chłopcem i wydano Ci dowód osobisty.
  • Re: Pomocy Autor: maxymuss [185.129.113.*]
    tak idź do sądu :))
    straciłeś wszystko
    to jeszcze stracisz więcej
  • Re: Pomocy Autor: ~Pierre_Doliński [91.206.244.*]
    Dnia 2021-04-08 o godz. 20:54 ~AmberGold napisał(a):
    > Dnia 2021-04-08 o godz. 20:38 ~Lid napisał(a):
    > > Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez naganiaczy . Wierząc w ich przemowy, uwierzyłem że elektrobudowa będzie ciągle rosła. Kupowałem elektrobudowe po 5.60.. Kupiłem ją za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment 230 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć tym oszustom tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko tym sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
    >
    > A dlaczego nie słuchałeś tych, którzy ostrzegali Cię, że to bańka spekulacyjna? Przeczytaj posty od np. stycznia. Jest co najmniej tyle samo ostrzeżeń co zachęt. Ostrzegali Cię jak Rejtan rwący koszulę: AliBaba, Kolo, Kapciowy, AmberGold i inni. Naganiaczy nie będę wymieniał. Znajdziesz ich na forum. Skopiuj je sobie zanim zostanie zamknięte.
    >
    > Uważam, że małe masz szanse gdyż nie dochowałeś należytej staranności, tzn. nie wiedzialeś albo nie chciałeś wiedzieć tego co każdy przeciętnie rozgarnięty, a nawet nierozgarnięty wiedzieć powinien. Jesteś chyba dużym chłopcem i wydano Ci dowód osobisty.
    =================================================================
    Pamiętam jak ta gnida Lid wyzywał tych co go ostrzegali od "wujków Dobra Rada" ,

• Re: Pomocy Autor: ~adam1ad [5.173.154.*]
    :) ;)
    Dobre pozew, chyba przeciwko swojej naiwności.
    Z tyle kasy sam podbiłeś kurs.
    Jeśli chcesz coś wyciągnąć to zbierz akcjonariuszy mniejszościowych tak by mieć pakiet kontrolny i spróbuj postawić firmę na nogi.
    Im szybciej tym lepiej.
    Chociaż jak w najbliższych dniach okaże się że przejął to ktoś istotny to może nie będzie tak źle.
  • Re: Pomocy Autor: ~Lidzbarszczanin [89.69.162.*]
    To juz bylo trzbea Sobie usrednic po 60 gr... ja na ostani dzien wyslalem zlecenie kupna po 55 gr... 2000 i sie nie udalo... To nie wiem skad ta cena 40 gr...
  • Re: Pomocy Autor: -dareczek- [77.254.167.*]
    Na każdej upadłej spółce czytam tekst o mieszkaniu.wymyśl coś bardziej kreatywnego
    wydmucha bez majątku zero
    nikogo już nie ma
    można się pośmiać :)
    Pieniądze miały być na mieszkanie, a zatem trzeba będzie zamieszkać pod mostem.

Przyjdę z dzieckiem i pokażę palcem mówiąc, "jak będziesz kupował na giełdzie akcje zbankrutowanej spółki to skończysz tak jak on".
  • Re: Pomocy Autor: ~TenTego [185.101.130.*]
    Przecież ma akcje firmy budowlanej. Niech mu wybudują. Nie pograłem tylko zerkałem. Ciekawe co dalej. Obrót akcjami możliwy poza rynkiem głównym? Dobrze myślę?
  • Re: Pomocy Autor: ~Jarema [185.234.241.*]
    Pewnie podobnie można obracać jak na GPW. Do czasu obecności na rachunku w BM.
  • Re: Pomocy Autor: ~Pierre_Doliński [91.206.244.*]
    Dnia 2021-04-08 o godz. 21:32 ~TenTego napisał(a):
    > Przecież ma akcje firmy budowlanej. Niech mu wybudują. Nie pograłem tylko zerkałem. Ciekawe co dalej. Obrót akcjami możliwy poza rynkiem głównym? Dobrze myślę?

To nie jest firma budowlana tylko elektryczna.
    Mogą mu zrobić krzesło elektryczne
    mam akcje wilbo chcesz kupić ???
    są na rachunku
    Elektrobudowa upadła m.in. dlatego, że zamiast pozostać przy "core business" takim jak elektryczne krzesła i gitary miała zachciankę budować domy, metatezy, tudzież inne cuda wianki.
  • Re: Pomocy Autor: ~lol [83.24.126.*]
    hahaha za każdym razem przy duzych spadkach lub upadlosci jest ten sam komentarz - stracilem pieniadze na mieszkanie. wymyslce cos śmieszniejszego. juz od czasow ursusa to słyszalem 10lat temu
    albo kupcie w koncu to mieszkanie
  • Re: Pomocy Autor: ~Mały [83.26.234.*]
    To jeden wielki PIC !!!!
    No właśnie, dlaczego zawsze tracą pieniądze na mieszkanie, a nie na leczenie, w szczególności weterynaryjne.
  • Re: Pomocy Autor: ~sk [83.26.165.*]
    naganiania ciąg dalszy zwróćcie uwagę na PROTEKTOR w mojej ocenie jest duża szansa na wzrost kursu może ktoś coś odrobi jak nie na mieszkanie to chociaż na garaż jak dobrze zarobi to może na parapetówkę zaprosi
  • Re: Pomocy Autor: ~Lid [83.28.12.*]
    Nie ma to jak złapać prostego bejta XD
[x]
ELBUDOWA -16,35% 0,43 2021-04-08 17:02:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.