• cena exol Autor: ~nina [5.173.242.*]
    To może być dobry czas na exol ,po otworzeniu gospodarki ruszą zakupy surowca w przemyśle a jednocześnie jeszcze przez długi okres będą stosowane środki dezynfekcyjne.Exol powinien zarabiać podwójnie,z jednej strony na otwarciu gospodarek a z drugiej na
    wciąż obowiązujących zasadach dezynfekcji i czystości.
  • Re: cena exol Autor: ~Bubu [109.231.33.*]
    Tak będzie pozdrawiam
  • Re: cena exol Autor: ~Nikos [188.146.4.*]
    Exol dzięki dywersyfikacji produkcji bedzie miał z kwartału na kwartał coraz lepsze wyniki dlatego jestem spokojny o kurs akcji, tu można będzie zarobić tylko trzeba się uzbroić w mega cierpliwość.
  • Re: cena exol Autor: ~Sss [77.255.187.*]
    Nikoś masz 100% racji ja od czasu do czasu dokupuję i śmieję się z trolli, a zapakowany już jestem ostro i nawet gdybym miał czekać rok czy dwa to gdzie zarobię kilkaset procent w przeciągu nawet dwóch lat !!!

To jest spółka dla myślących i cierpliwych którzy mają ją i jej asortyment przeanalizowany
  • Re: cena exol Autor: ~Ssspierdalaj [77.111.246.*]
    Dnia 2021-04-09 o godz. 13:44 ~Sss napisał(a):
    > Nikoś masz 100% racji ja od czasu do czasu dokupuję i śmieję się z trolli, a zapakowany już jestem ostro i nawet gdybym miał czekać rok czy dwa to gdzie zarobię kilkaset procent w przeciągu nawet dwóch lat !!!
    >
    > To jest spółka dla myślących i cierpliwych którzy mają ją i jej asortyment przeanalizowany

Chłopie, od ponad pół roku klepiesz te same bzdury na forum Exola i Globalcosmed.

Twoje naganianie nic nie daje, bo w obu przypadkach kurs idzie bokiem.

Jeśli masz chociaż odrobinę honoru, to zamilcz wreszcie.
[x]
PCCEXOL 0,99% 2,04 2026-05-04 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.