Potrzebujesz dobrego psychoanalityka Krowo co dużo ryczy mało mleka daje.Musisz być obrzydliwie samotny w swoich zyczeniowych marzeniach niedowartościowany Narcyzie:-(
Ale że co? dobrze Alan ostrzega. Wszyscy myślą o nie wiem jakim zarobku. A co będzie jak pojadą na walne i się więksi drobni dogadają poza plecami mniejszych drobnych? Zaproponują im 35 zł za akcję i zgarną pulę? Alan wie co pisze.
Dnia 2021-04-08 o godz. 08:21 ~Rumcajs napisał(a): > Ale że co? dobrze Alan ostrzega. Wszyscy myślą o nie wiem jakim zarobku. A co będzie jak pojadą na walne i się więksi drobni dogadają poza plecami mniejszych drobnych? Zaproponują im 35 zł za akcję i zgarną pulę? Alan wie co pisze.
zarówno ty Rumcajs jak i Alan piszecie totalne bzdury - typowe dla pachołków Siwca.
To z Tobą Alanku nikt nie chce rozmawiać. Kto obserwuje forum od jakiegoś czasu wie dlaczego. Najpierw kilka lat piszesz że Ropczyce super spółka na emeryturę, że masz kupione dużo i tanio, a teraz że to wcale nie jest perełka? Rozdwojenie jaźni czy komentarze na życzenie? Rozumiemy że Twoja praca to szczekanie na forum ale nikt już tego nie kupuje. Znasz spółkę na wskroś łącznie z nazwami i pojemnością hal, piszesz czasem z tego samego IP co inni "podstawieni", oczywiste że jesteś pracownikiem Ropczyc. Zapewne nie szeregowym. Być może nawet jakiś pomniejszy członek "bandy Siwca".
Dnia 2021-04-09 o godz. 16:20 ~Alan napisał(a): > Słupy Heraklesa są nie do przejścia. Sami zobaczycie. A tylko krowa nie zmienia poglądów. Siła ich Panie i Panowie. Ale akcje zbieracie?
Mam pytanie co z dywidendą . Wykazie dywidend Ropczyc jest termin nabycia akcji aby otrzymać dywidendę jest 8.04.2021 - przecież nie było WZA i chyba nie było decyzji o podziale zysku skąd taka dezinformacja ?????????????????????
Dnia 2021-04-09 o godz. 21:40 ~inwestor napisał(a):
> > Mam pytanie co z dywidendą . Wykazie dywidend Ropczyc jest termin nabycia akcji aby otrzymać dywidendę jest 8.04.2021 - przecież nie było WZA i chyba nie było decyzji o podziale zysku skąd taka dezinformacja ?????????????????????
W projekcie Uchwał ZWZA jest wyraźnie zapisane, że prawo do dywidendy będzie mieć posiadacz akcji w dniu 4 maja br. a wypłata dywidendy w dniu 11 maja. Pozdrawiam
Dnia 2021-04-08 o godz. 06:22 ~Alan napisał(a): > Mam spory pakiet i co by nie było wyjdę mocno zarobiony ale czy wszyscy tak wyjdą? Dużo niewiadomych.