No właśnie. Nie wiem czy otwierać szampana czy sroć po gocioch...co z tego będzie to nie mam pojęcia, jedyne co daje mi spokój to to że January kupował po 2 zł, więc odpał musi być i kropka. Tylko czy jutro będzie to nie jestem pewien...
Ja trochę liczyłem ale nie za mocno, w każdym razie liczyłem że Coś tu wejdzie a tymczasem w sumie mamy zmianę nazwy i towarzystwo wzajemnej adoracji w zarządzie. Ale zostanę tu jeszcze z czystej, niezdrowej ciekawości. Bo nadal może być grubo, pierwszy raz JC robi taki numer chyba. Czyli już drugi raz na tej spółce zadziałał nieszablonowo.
Ja podobnie jak Ty liczyłem tu na przejęcie jakiejś spółki wzrostowej, ale jak widać dzieje się tu co innego. Nie mam zielonego pojęcia jak Ty, ale zostanę, żeby zaspokoić ciekawość. Wszedłem kapitałem przeznaczonym na spekulację to spekulujemy :D
Tak jak pisałem - czysta, niezdrowa ciekawość. Jedne asi zarabiają więcej a drugie mniej ale to jest teraz asi Januarego a nie można mu zarzucić ze nie wie jak zarabiać ciężki szmal.