Nooo Panowie i Panie jutro kolejne 15%! wkrótce zakończycie w okolicach 0,90. Gratulacje ubranym, którzy myśleli że kupują tą perłę(hihi) w dołku. Dobrze, że komuś to to ożeniłem bo pewnie miałbym dziś doła jak stodoła.
Dnia 2021-04-08 o godz. 08:50 ~ziew napisał(a): > pozdro ;)
Tak, tak to na pewno ty. Naganiacze niczego nie posiadają poza stawką 0,1 indyjskich rupli. Dalej się produkuj ze swoimi wypocinami.
A z drugiej strony, to jeśli to by była prawda to jesteś głupi. Bo właśnie przyznałeś się do tego że masz 50k akcji (bo tyle widziałem ustawione), a mimo to naganiasz na spadki i trollujesz. Mało tego, wypowiadasz się że to nam dzieje się krzywda i z akcjonariuszy się śmiejesz, sam posiadając akcje. Gdybyś był chory psychicznie to raczej byś był w szpitalu.
Właśnie pokazałeś że to wszystko płatna ustawka na celu wystraszenie akcjonariuszy. Bo tu jak dojdzie do umów to będzie winda.
Powiem tak, każdy gra na swoje, nie znasz moich intencji, więc nie obrażaj mnie proszę. Jeżeli chodzi o kapitał akcyjny? Mam zdecydowanie więcej i kiedyś chętnie się nim z Tobą podzielę. Na razie patrz i obserwuj, bo tylko tyle możesz.
A nie, to później to ja też będę sprzedawał i dzielił się z innymi. A póki co mam wnioski wyciągnięte. Dzięki że mi to rozjaśniłeś i przepraszam jeśli uraziłem, no ale inaczej się nie dało patrząc na Twoje wpisy.
Straszak postawiony przed otwarciem, zeby przesiac jeszcze bardziej akcjonariat i zebrac na nizszych progach, a teraz w trakcie sesji ktos probuje zanizac kurs wrzucajac po 20 akcji. Wczoraj na wyscigi oddawali ludzie, ktorzy pokladali nadzieje tylko w Saule. W tym tygodniu beda pewnie jeszcze domykac pozycje, a pozniej mozemy miec wyjazd w gory, gre pod term sheet itd. Jak jakis gruby wrzuci 200,300k to braknie akcji w arkuszu sprzedazowym, a tych lacznie w spolce jest blisko 30mln :)
Te 20 sztuk to moje bo chce odkupić to czym częstowałem was na otwarciu. Wiem jestem szują a to jest giełda. Trzeba tanio kupować od fra**** i drogo im żenią ha ha
Zgadza się kupował, ale nie sprzedał do tej pory. Sprzeda jak będzie spółeczka chodziła po 10-20 zeta a to kwestia czasu. Zdziwią się co niektórzy jak dowiedzą się ile kasy wpakował w spółkę JR Holding. Będzie to jego perełka.
karma wraca w najmniej spodziewanym momencie czy za dzień czy za rok......i tam gdzie się nie spodziewasz....po wpisach widać że emanuje od ciebie prostota więc dopowiedz sobie resztę...
i o to chodzi aby nowe spółki się rozwijały i ta medyczna i ta z oze po jakimś czasie miały super zwrot z inwestycji a JC za perfidny dodruk akcji na spółkach też przyjdzie czas na to co sieje
Na avatrixie to pojechali grubo z emisją. Na AIG też. Zobaczcie i pomyślcie. Wszystkie te spółki są już zajechane doszukami. Kolesie dostają emisję i jeb w rynek. Płaci ulica. Ot taka to giełda. Na columbusie to był wał stulecia z konwersja długu na akcje. Zobaczcie obroty na bbi i easycall.
Wszystko to wydnychy a January ma ksywę Drukarz.
niie aig tylko avatrix udało mi sie zamknąć z małą stratą i dałem spokój gamingiem. Na mabionie odrobiłem a tu będzie biomedycyna i kadra na wysokim poziomie to murowany sukces a te ceny będą wspomnieniem za nie długo
„karma wraca w najmniej spodziewanym momencie czy za dzień czy za rok......i tam gdzie się nie spodziewasz....po wpisach widać że emanuje od ciebie prostota więc dopowiedz sobie resztę...” zabrzmiało to jak groźbą. Straszysz tego człowieka publicznie? Czy z twoją inteligencją jest coś nie tak?