• Advertigo - chyżby chytry plan JC ? Autor: ~Madian [188.121.15.*]
    Właśnie tak coś czuję :) Moje opcje :

1. Przejęcie Advertigo przez Orphinic - czekający na Saule uciekają nie sprawdzając, że może tu wejść bardzo dobra firma i docelowo wywindować kurs (a teraz zbierają do skutku)

2. JC robi zagrywkę jak na Vabunie czyli podają info o Orphinic a docelowo niebawem podpiszą umowę z Saule. Teraz popłoch, uciekają przestraszeni, JC zgarnia akcji ile tylko można i wchodzi Saule z pakietem grubo powyżej 90 %.
  • Re: Advertigo - chyżby chytry plan JC ? Autor: ~Kuku [89.64.63.*]
    Dajcie sobie na wstrzymanie z tym Saule. To już prawie jak z Yeti :) Jest tyle ciekawszych spółek. Niech tej firmie wyjdzie jeden lek, jeden FDA approval i będzie kosmos. A nie tylko saule i saule.
  • Re: Advertigo - chyżby chytry plan JC ? Autor: ~dexter [91.192.199.*]
    super że mnie kopiujesz,
    a propos popatrz na terminy zagrywki na Vabunie
  • Re: Advertigo - chyżby chytry plan JC ? Autor: ~Madian [188.121.15.*]
    Już wcześniej o tym pisałem. Fakt faktem z Advertigo stworzy się spółka, która ma dużo większy potencjał - jeśli nie Saule to samo dotyczy Orphinic.
  • Re: Advertigo - chyżby chytry plan JC ? Autor: ~Xyz [31.130.96.*]
    Poczytaj troche o tej spolce, o ludziach ktorzy ja tworza. Gdyby info bylo info wczesniej (jak w przypadku np SatRevolution), ze JRH ich wprowadzi na gielde to bylaby pewnie euforia, a jest zawod bo Saule nie weszlo. Spolka ma olbrzymi potencjal rozwoju. Watpie, by tu jeszcze weszlo Saule, ale o tym sie dowiemy do 30 kwietnia czyli do czasu podpisania Term Sheetu.
  • Re: Advertigo - chyżby chytry plan JC ? Autor: ~BioTech [89.65.13.*]
    Obie firmy są bardzo dobre i zapewne osiągną bardzo wysokie wyceny, ale dlaczego na blumerangu jest ściana płaczu po infie o saule..?
[x]
ADVERTIGO 11,68% 0,22 2026-05-14 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.